Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az szinte minden nőnél hátrány ha minimalista vagy szex terén?
Félreérthettek de próbálom kicsit magyarázni:
Nálam AZ is de csomó más is adott a sokszínű egymásra hangolódáshoz..
És nekem vhogy többet jelent ha ritkábban van..
Inkább az egymáshoz bújás, ölelés ilyenek ami bejön nonstop..annak kb függője vagyok..logikus, hogy a másokra gyakorolt mellékhatást szeretem kizárni tehát nem köztereken, buszon..
Plusz anál-orál vonal komplett kilőve..
Ez lehet néhány nőnél előny? Tehát nem csak ideig mutatná hanem tényleg ez lenne nála a telitalálat..
25f
Nem hátrány. De ez nagyon egyénfüggő.
Én sem szeretem az orált, nincs ebben semmi különös.
Ne haragudj, de számomra nem lenne teljes, nagyon csalódott lennék. Nem tudom mennyire tudnèk felizgulni arra a férfira, aki fintorog megcsókolni,kènyeztetni engem ott lent a szájával. Alapvetően romantikus lélek vagyok, szeretem a gyengédséget, de én akkor érzem igazán hogy a párom oda van értem, testestül-lelkestül,ha szenvedélyesen csókolja a puncimat. Nem tudnék kapcsolatban élni az élmény nélkül.
Az együttlétek gyakorisága nagyon szubjektív, biztosan van olyan nő, akivel összepasszoltok.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!