Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a fiúk/férfiak?
Elsősorban mindannyian emberek vagyunk, utána vagyunk csak nők és férfiak. Én így látom a világot. És nehéz elképzelnem hogy más csak azt látja hogy van a punci meg a farok...
Próbálok úgy barátkozni a pasikkal is mint a lányokkal, én nem teszek különbséget. Negatív tapasztalatokat se mutatok egy kialakulóban lévő barátságnál, és nem is általánosítok. Ennek ellenére újból és újból azt tapasztalom, hogy NEM lehet férfiakkal barátkozni. Mindegy milyen korosztály, milyen érettség, ha nem családtag az illető, akkor egyből szexet akar. És ha kiderül számára hogy ez nem megvalósítható akkor már le is sz.rja az ember lányát...Olyan is volt hogy egy fiú járni akart velem, ártalmatlannak tűnt. Amikor megtudta hogy egykapura játszunk, 180 fokos fordulatot vett és egy ilyen ocsmány kérdést tett fel nekem: "Akkor legalább dugunk?"...
Komolyan nem értem a férfiakat....
Velük abszolút nem lehet barátkozni? Mindenki maradjon a saját "fajtájánál"?
Őszintén szerettem volna azzal építeni a kapcsolataimat hogy fiúkkal is barátkozok, de képtelenség....
Ti is tapasztaltatok ilyet?
Olyan helyen dolgozom, ahol sok nő és férfi is. Mivel munkámból adódóan egész nap kóválygok köztük, ezért sokmindent látok-hallok. 3 nő beszélget egy negyedikről, hogy milyen izé már és hogy különben is. Egyikük távozik, erre ketten elkezdik beszélni, hogy ez a kis "ku...a" is milyen már. Én meg csak nézek, hogy az előbb még együtt spanoltak. Ugyanez férfiak között általában szemtől szembe zajlik. Megmondja a másiknak, hogy egy nagy... Ha nincsenek jóban nincs az a megjátszós szerepjáték. Volt például egy bulin haverom mond valami sztorit. Én meg arra megyek, mondom, hogy állandóan csak a kiabálás meg mittudomén. Valamit félreérthetett, mert mondta, hogy mi a f...sz így meg úgy. Mondom, nyugodjál már le mi a bánat bajod van. Durr, kaptam egyet. Na hogy rohadjál meg, kapott tőlem ő is egyet. Bevittünk pár találatot mire a csajok szétszedtek. A srácok úgy voltak vele, hogy lerendezik egymás közt, nekik van bajuk. Tudják, hogy még párat ütünk, aztán úgyis vége az egésznek. A csajok, meg mint a sáskák, sipákolva állnak közénk, nem hagyják, hogy befejezzük. Na mondom jól van, a nagy "izgalomra" töltök egy kört mindenkinek. A srácnak is. Na mondom egészség, koccintok a sráccal. Megisszuk, mondja, hogy nem úgy gondolta, mondom, én sem. Aztán, mintha semmi nem is történt volna.
Ha kicsit visszagondolsz régre vagy a történelemkönyvekre, akkor a férfiak párbajjal oldották meg a dolgaikat, legyen az pisztoly, kard, bármi. A nők inkább méreggel, rejthető pengékkel, olyan időpontban történő támadással oldották meg, amikor a legsebezhetőbb a másik. Itt most nem a háborúkra gondolok, hanem mikor 1-1 ellen volt valami baja a másikkal.
Kedves Kérdező!
Nekem rettentően jól jönne egy lánybarát és akármilyen jó nő, nem akarnám lefektetni, mert egyrészt
van barátnőm, másrészt nincs lánybarátom, ezért ha valaki ezt a posztot betölti, annak nagyon tudok örülni.
Ettől függetlenül még lehet, hogy tetszik a teste, a mosolya, az alakja és meg is dicsérem. Akkor is, ha a fiúkat szereti, akkor is, ha a lányokat. Mondjuk dugni nem hívom el, főleg ha tudom, hogy a másik nemhez vonzódik. Ez teljesen logikus.
Viszont az nem szimpatikus, hogy szerintem mi a p**citok miatt foglalkozunk veletek. A külsőtök IS fontos, ez természetes. De erős túlzás ez a feminista duma, hogy "tárgyak vagyunk nektek" blablabla...
Fura emberekkel barátkozol.
27/F
Kérdező, várjámá' szólok a lány barátaimnak, hogy amúgy én megakarom őket dugni, pedig nem is. :D
Nem, nem ilyen minden férfi. Sőt, elég sok kifejezetten könnyen barátkozik. Ültél már be éjszaka kocsmába vagy hasonló beülős helyekre? A társaságban feltűnt, hogy nők ÉS férfiak együtt szórakoznak és dumálnak? Tudod, ott sokan barátok ám...
Az általánosításod gáz és vicces. Egyrészt, kétlem, hogy annyira jól néznél ki, hogy minden férfi leakarna veled feküdni. Másrészt, olyan emberekre is ráhúzod a véleményed, akikre ez nem igaz. Mivel más lányok találnak fiú barátokat, ezért esélyes, hogy valamit te csinálsz rosszul. Nem lehet, hogy kinézet alapján pár fuckboyal próbálsz csak barátkozni, akik szexen kívül úgysem akarnak mást?
És nézzük a dolgokat férfi szemszögből, mert 10-ből 9 lánynál gáz a helyzet. Ha egy lányt megismerek és elejtek egy bókot, általában azt gondolja a lány, hogy felakarom szedni vagy bejön, pedig szimplán csak jó fej voltam.
A #21-es válaszát nagyon adom. Rengeteg nőtől hallom azt, hogy azért barátkoznak inkább férfiakkal, mert sokkal egyenesebbek és nem beszélik ki a másikat a hátuk mögött. A közös társaságokban a srácok tényleg egymás szemébe mondják a dolgokat és egy csomó csaj tényleg kibeszéli azt, aki épp lelépett.
Az meg elég sokat elmond az oldal színvonaláról, hogy amikor egy férfi ír ki hasonló kaliberű kérdést, törlésre kerül, de a férfiakra lazán rálehet húzni, hogy csak szexet akarnak...
23-as: Nézd csak vissza az előző kommenteket más férfiaktól.
Amúgy nem tudom mi az a fuckboy, de nem külső alapján próbálok barátkozni.
Ja és köszi hogy kb. rondának neveztél, sehol sem említettem hogy annyira jó nő vagyok hogy mindenki fel akar szedni. Ha egy plázacica lennék, azt mondom jó, magamnak köszönhetem hogy csak olyan fiúk vesznek körül. De épp ezaz hogy egy tök átlagos csaj vagyok, nem tűnik ki, épp ezért bosszantó hogy így viselkednek velem...
"Nézd csak vissza az előző kommenteket más férfiaktól."
EGYES férfiaktól. És nem, nem az itteni átlag kommentelő a valóság. Az itteni átlag női kommentek szintjével pl. szerencsére elég ritkán találkozom a hétköznapokban.
"Amúgy nem tudom mi az a fuckboy, de nem külső alapján próbálok barátkozni."
Aki jól néz ki és csak dugni akar. Akkor hol lehet a hiba? Mert, ha más nő talál férfi barátokat és te nem, akkor gondolom megérted, hogy te csinálsz valamit rosszul.
"Ja és köszi hogy kb. rondának neveztél, sehol sem említettem hogy annyira jó nő vagyok hogy mindenki fel akar szedni."
Másold már be kérlek, hogy hol neveztelek "kb." rondának. Mert sehol.
De, ha nem vagy annyira jó nő, akkor nem akar mindenki felszedni és a kérdésednek nincs alapja :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!