Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csendes srácként nem való nekem egy nagy szájú csaj, aki cigizik, iszik, bulizik, és még tetkója is van? Ő belém van esve csak én nem merek kockáztatni
Álom jobbat el se tudnék képzelni
Mi bajod vele?
Ha neked ezek negatívumok egy emberben, akkor jobb ha nem kezdesz vele.
Ilyen tulajdonságokhoz álltalában más rossz vagy esetleg neked nem tettsző tulajdonság is társulhat...
Lehet nem lenne probléma ideig-óráig.... de aztán úgyis vége lenne. Voltam ilyen helyzetben, sajnos nem láttam az elején hogy nem fogunk passzolni, én belementem, házasság is lett belőle. Majd mikor ráeszméltem hogy emberileg egy hulladék, elváltam.... Ne kövesd el ezt a hibát. Persze próbáld megismerni barátilag, hátha... de én azt mondom két különböző tulajdonságokkal bíró ember hosszútávon nem fér meg egymással.
:DDD
Mintha az egyik kolléganőmet írtad volna le. Szanaszét van varrva, kiló fém az arcán, a testén, hétvégente a franc se tudja, miféle kétes bulikon vesz részt, akkora pofája van, mint egy vulkáni kráter, de folyton arról ugat, hogy egy csendes, halvérű, geek srácra vágyik, ennek ellenére mindig valami kétméteres benga, börtöntöltelék drogdílerrel áll össze pár hónap erejéig. Nagyon hiteles a csaj. :D
Ha zavarnak ezek a dolgok, akkor hagyd a fenébe, csak problémáid lesznek vele. Még egy patront sem ér meg.
Mondjuk engem a tetkó annyira nem zavarna, de a cigi és a pia nagyon. Buliból is kinőttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!