Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csendes srácként nem való nekem egy nagy szájú csaj, aki cigizik, iszik, bulizik, és még tetkója is van? Ő belém van esve csak én nem merek kockáztatni
Mert mit is kockáztatsz?
Veszteni valód nincs. Tesztek egy próbát. Ha nem megy együtt, akkor veszteség nélkül visszaáll a jelenlegi állapot. Ha működik, akkor legalább pár kellemes emlékkel gazdagabb leszel.
Szerintem eltudja dönteni a kérdező hogy kell-e neki...
Nem tudom mi vagány van egy nagyszájú, cigis, tetkós csajban aki iszik meg bulizik... Ha még mondjuk boxolna meg néha egy kis herkót nyomna akkor még menőbb lenne vagy mi?
Ez tipikus az az eset mint amikor azt mondják hogy "nekem a nőies" nők jönnek be aztán van rajta 10-15-20 kiló felesleg. Ettől nem lesz nőies, mint ahogy attól sem vagány, hogy nagyszájú, tintás, bagós és sokat bulizik...
Pont ilyen pár vagyunk a barátommal majdnem 4 éve. Attól hogy valaki máshogy él, még vannak érzelmei, lehet "beleesve" valakibe.
Ha nem láncdohányos és/vagy alkoholista, miért ne? A tetkó pedig abszolút nem oszt nem szoroz valaki személyiségében, inkább az a kockázat, hogy benned felmerült, hogy egy tetkó miatt kihagynál egy barátságot/szerelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!