Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 20 éves Suzu. Swiftben vagy egy újabb BMW-ben fest jobban egy JÓL VEZETŐ csaj?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 19. 14:56
1/12 anonim válasza:
Aki jó nő, azt nem az autó teszi azzá. Ennyi kretén kérdést.
2/12 anonim válasza:
Akkor ezek szerint mással nem is tudsz kitűnni csak ezzel.
Kislány, nem lesz soha párkapcsolatod, ha fejben olyan sötét vagy, mint az éjszaka, és azt hiszed, hogy ez a legfontosabb dolog egy párkapcsolat elindulásakor.
3/12 anonim válasza:
Nehogy már autót is azért válasszunk, mert megy a koktélruhánkhoz! Banyek!
4/12 A kérdező kommentje:
nekem az öregebb autókat vezető lányok jobban tetszenek...ők általában jobban hajtanak.. :)
2018. ápr. 19. 15:11
5/12 anonim válasza:
Kit érdekel, ki milyen kotlában ül? Az csak egy tárgy.
6/12 anonim válasza:
Én vezettem mindkettőt. Szerintem jól mutattam mindkettőben! Már csak azért is, mert nemrég szereztem meg akkor a jogsit. A suzuki nagyobb élmény volt, de lehet Anyám okozta azzal, hogy úgy mentünk mintha rallyban lettünk volna: Tedd fel 4! ... Vissza 3! :D
Már beszartunk a röhögéstől mire haza értünk.
7/12 anonim válasza:
Nekem az tetszik, ha GAZ-66 -ot vezet fehérneműben.
9/12 anonim válasza:
Szerintem egy Bmw-ben jobban tud festeni mert abban több a hely.
10/12 A kérdező kommentje:
viszont nem tud alkotni mert fél hogy lecsöppen :P
2018. ápr. 19. 16:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!