Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok ha csak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok ha csak egy haverlány a kisérőm ilyen eseményeken?

Figyelt kérdés

Nos röviden. Rokonságban lagzi szezon van. Minden éven 1-2lagzi. 32 évesen a legidősebb 35 és legfiatalabb 25éves kuzinok közt középen vagyok korban. Rokonok csesztetnek,hogy nincs senkim. Nem is lesz,szeretném de elrontottam az életem,magasan van még a 0pont. Persze mindenki párban jön. Én meg lúzer vagyok sokak szemében. Arra gondoltam, ha már több lánynál max friendzónéig jutok csak némelyiknek szerzek egy ingyen evés ivás mulatást. Max a menyecske táncba dobjon a nászajándékot én adom.

Ami apropó: tegnap a lúzerek és szecska vendégek asztalához űltettek. Persze megléptem jobb aszta társaságába de ez egy L betű volt a fejemre. I re a pontot a szánalomból táncoljunk már rokonok adták (szüleim korosztálya). Mert ugye a bulizáskor mindenki felállt körülöttem.

2018. máj. 1. 20:42
 1/1 anonim ***** válasza:

Én csak annyit gondolok, hogy baromi kedvesek a rokonaid. Senkinek semmi köze hozzá, hogy ki kísér.

A saját magad lúzerezését meg fejezd be.

2018. máj. 1. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!