Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Pasik! Nektek a "haverlány" kell?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Nektek a "haverlány" kell?

Figyelt kérdés
Én mindig ugy gondoltam, hogy a srácok azt szeretik, ha egy lányért megkell küzdeni, és az a lány tényleg LÁNY. nőies, félénk, olyan akit a karotokba tudtok zárni és akit védeni kell. Én is ilyen vagyok, de ugy veszem észre, h a mostani pasik az ilyen "haverlányokra" buknak, aki vagány, kiteszi a milye van és akivel ugyanugy tudtok hülyülni mint egy fiuval. Ez mért van??
2012. febr. 6. 14:13
 1/9 anonim ***** válasza:
lehet hogy azért, mert nem a pasid akar lenni, hanem a haverod. nekem van egy lány barátom, de az több, mint haverság, hanem komoly barátság, miközben soha semmi nem történt köztünk.
2012. febr. 6. 14:14
 2/9 Macs1209 ***** válasza:

Barátnőnél (nő barátnál) mindig az egyéniség dominál a

külsővel szemben. Nőnél fontosabb a külső, de az egyé-

niség nem kevésbé. Egyik barátnőm se fiús, hanem NŐ.

2012. febr. 6. 14:19
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha nálad a megküzdés azt jelenti, h úgy csinálsz mintha nem érdekelne a pasi, esetleg hónapokig kell várni egy csókra is, akkor már inkább a "haverlány". Tudod ki fog hónapokig teperni, amikor az se biztos, h elérhet valaha vmit.
2012. febr. 6. 14:27
 4/9 A kérdező kommentje:
nem nem ugy értettem h hónapokig :)))
2012. febr. 6. 14:36
 5/9 anonim ***** válasza:

ha a haverlánya akarsz lenni akkor csak a haverja leszel.

ha a csaja akarsz lenni akkor az leszel.

Ennyi:D

2012. febr. 6. 15:05
 6/9 anonim ***** válasza:
Az igazi szerelem szerintem úgy alakul ki hogy két őszinte és mély érzésű barát egymásba szeret. Egy barátnőnek mint mint egy pasinak tudni kell nőnek és havernak egyszerre lenni...
2012. febr. 6. 15:29
 7/9 anonim ***** válasza:
A pasinak pedig barátnak és havernak egyszerre xD mindegy értettétek szerintem. xD
2012. febr. 6. 15:33
 8/9 anonim ***** válasza:

Amúgy én ilyen régimódi vagyok, hogy udvarolnék egy lánynak. Nem szeretem ezt a "küzdés" szót, mert neki épp annyira érdeke megismernie engem, mint nekem őt. :)

Nem kell, hogy kitedd mindened vagy hogy vagány légy, de mi bajod a hülyüléssel?

15:29-cel egyetértek. Szerintem az igazi szerelem alapja a barátság, mert ott már tényleg eléggé ismeritek a másikat ahhoz, hogy tudjátok kivel álltok szemben. Így kevesebb az esély a csalódásra, arra, hogy kiderüljön, hogy nem is az a másik, akinek mutatta magát. A barátnő nem attól barátnő, hogy csak ölelgetem meg csókolgatom. Egy egészséges párkapcsolatban az ember önmagát adhatja a másik előtt, nem értem miért ne "hülyülhetnének" egymással a párok. :)

2012. febr. 6. 16:10
 9/9 anonim ***** válasza:
Szeretek először összebarátkozni Vele...ez tény,de ez még nem jelenti azt,h csak haverként tekintek rá...
2012. febr. 6. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!