Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mondják azt, hogy minél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják azt, hogy minél több közös arcvonása van egy párnak, annál jobban kijönnek?

Figyelt kérdés
Pl van egy barna srác, sötét haj, barnább bőr, vékony ajkak...azt mondják errefele, hogy hozzá olyan lány illik, akinek ehhez hasonló vonásai vannak, egy hidrogénszőke, vastagabb ajkú, fehérebb bőrű csaj nem illene már hozzá. Ennek van bármi valóságalapja?
2018. máj. 1. 19:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Sztem keves olyan par van mint Pitt/Aniston megis elvaltak annak ellenere h kb ugy neztek ki mintha ikrek lennenek, szoval a kulso hasonlosagban nincs relevancia. Viszont olyan van, h tudatalatt Valaki olyat valaszt aki hasonlit hozza:-)
2018. máj. 1. 20:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ez alapján választanak párt az emberek..
2018. máj. 1. 20:31
 3/5 anonim ***** válasza:

Az ellentétek vonzzák egymást, de a hasonlók tudnak kiegyensúlyozottan együtt élni.

Én is észrevettem már, hogy a hasonló arcvonású emberek mintha nagyobb eséllyel indulnának a hosszútávú, boldog kapcsolatra, de mivel lassan 20 éve vagyok boldog a teljesen különböző párommal, így én nem tulajdonítanék ennek nagy jelentőséget. :)

2018. máj. 1. 20:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Nemcsak a Pitt - Aniston, hanem az egykori, Hugh Grant - Elizabeth Hurley páros is jó ellenpélda volt erre.
2018. máj. 1. 20:35
 5/5 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
Nekem nem jönnek be a hozzám hasonló nők. Világosabb tónusú a hajam, a szemem és a bőröm is, az arcom meg olyan full semmitmondó, kevésbé "egyéni". Kimondottan a sötétbarna hajú és szemű lányok jönnek be, s akiknek jellegzetes arcvonásaik vannak.
2018. máj. 1. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!