Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jól látom azt, akinek minél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól látom azt, akinek minél több párkapcsolata volt az egyre jobban eltávolodik önmagától, korruptabb lesz?

Figyelt kérdés

Férfiként azt látom a nőkön, azzal büszkélkednek, hogy annyi mindent megtapasztaltak és a sok párkapcsolatok után sokat fejlődtek. Én meg azt látom, hogy fejlődtek, de nagyon eltávolodtak önmaguktól mivel sokat voltak párkapcsolatokban, ezért nem foglalkoztak önmagukkal, a pszchihéjükkel, nincs önreflexiójuk. Nevetségesnek tartom azt, hogy minél több emberrel kell ismerkedni, randizni, összejönni, mert ezzel azt érik el, hogy a végén teljesen kiüresedett életük legyen és a párkapcsolatuk se lesz tartalmas, mert elinflálódott a sok "tapasztalat" szerzésükkel. Persze ez a férfiakra is ugyanígy jellemző, de mivel én nőt keresek inkább roluk tudok nyilatkozni.

Nem is beszélve arról, hogy így nem tudják értékelni a másikat, nem azért választ párt, mert szereti hanem érdekből.

2017. dec. 14. 08:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
42%

A korrupció jelentését nézd meg inkább.

Szóval: ez részigazság. Bekövetkezhet, hogy valaki " kiég" a sok kapcsolat miatt, de az tény, hogy olyan csajjal, akinek azért van tapasztalata, könnyebb boldogulni, mint egy 0 km - essel...

2017. dec. 14. 08:29
 2/12 A kérdező kommentje:
A korruptat a romlottsággal értelmezem. Igazából ember függő, mert lehet valaki 0 tapasztalattal is egy értékes, szerethető nő, és persze lehet egy nyomasztó, önző, bunkó antinő is, akinél csodálkozni se lehet miért maradt egyedül.
2017. dec. 14. 08:37
 3/12 anonim ***** válasza:
89%

6 kapcsolatom volt. A 6. után úgy éreztem, elmegyek bírónak, miért is ne elvégre. De persze letojom az elítélteket, a kenőpénz úgyis csillogóbb, mint az alibi. Az a helikopterke meg eláll otthon a hátsó kertben.

Mindez természetesen be sem következett volna, ha nem lett volna az a 6 kapcsolatom. Ki tudja, a 7. után lehet én leszek az új Nemzeti Gázszerelő....

Na viccen kívül, ember, még a googleben sem tudsz rákeresni egy szóra, nemhogy egy magyar értelmező szótárat felütni, de nem baj, valószínűleg hasonszőrű egyedekkel ismerkedtél, s most az egész női nemet jellemezted cakkundpúder, vagyis azt hiszed, de nem.

"Eltávolodtak önmaguktól" - mi vagy te, gondolatolvasó vagy egy guru, hogy mindenkiből látásra megmondod, ki ő valójában, mikor az emberek nagyobb része maga se tudja?

Mondd ki az igazat: az nem tetszik hogy a tapasztalt nőknek már igényeik vannak, s nem dőlnek be minden keljfeljancsinak s blődségnek, nem naivák.

Van egy vékony réteg, ami valóban csak kiégeti magát a céltalansággal (férfiaknál is), de hogy ilyenekkel találkozol csak, az nem a többi nőt minősíti, hanem téged....

2017. dec. 14. 08:53
 4/12 anonim ***** válasza:
5%

Van benne valami, épp egy évi 2 "komoly" pasit fogyasztó (és mellette még a sima szexkapcsolatok) nő, éven belüli második pasija voltam. A csajt körbe rajongják a férfiak, és tényleg nagyon szép.

Neki minden rögtön kellett, úgy ahogy ő akarja (szexben is) "nincs ideje pesztrálni", kell neki jókép, jó test, jó pasis drága autó, újépítésű saját lakás, legalább 600 nettó.

Ő mindenben tökéletes, semmiben sem hibás és " különben is ezért nincs barátnőd rég óta", amikor önellentmond, akkor "hülye vagy, azt nem úgy gondoltam", folyamatosan " örülj hogy ilyen csajod van". Csak akkor szabad szeretni, kedveskedni neki, ha épp olyan passzban van, amúgy "túl sok vagy nekem" ha 2 naponta felhívom mert régen találkoztunk.

Közben mindent rosszat kivetít az aktuálisra a régi pasijaiból, és nem hiszi el, hogy nem vagy olyan, ha meg elhiszi, akkor "olyan furi vagy".

Állandóan "füllent", próbálja magát sikeresnek, nagy embernek beállítani magát, aki celebekkel barátkozik (lehet neki mondani, hogy semmire se tartom a celebeket, de akkor is velük példálózik).

Bizonyos embereknek mindent elhisz, még azt is hogy ha a kútba ugrik, akkor jó lesz neku, másnak viszont soha semmit.

2017. dec. 14. 08:58
 5/12 BlackSword ***** válasza:
84%
Hát volt egy pár párkapcsolatom de még nem akartak megvesztegetni (korrumpálni)... Jó lenne ha ismernéd a szavak jelentését, mert hasznos dolog ám...
2017. dec. 14. 09:09
 6/12 anonim ***** válasza:
94%

Teljesen rosszul látod, mert semmilyen összefüggés sincs.

1) 0 párkapcsolattal a háta mögött is eltávolodhat valaki önmagától, vagy inkább torzulhat az énképe, sőt ez sokkal inkább jellemzőbb is.

2) akárhány (egészséges!) párkapcsolat után is megmaradhat az ember önmaga.

3) párkapcsolat és párkapcsolat között is óriási lehet a különbség - van amelyiktől akár torzulhat is a személyiség, felfogás és van amelyiktől akár fejlődhet is.

4) attól nem fog a 4. komoly kapcsolatod kiüresedni, hogy volt már előtte 3. Ez légből kapott bullshit, semmi alapja nincs.

5) viszont a kapcsolataidban is tanulsz, fejlődsz, amitől pont hogy mélyebb és tartalmasabb lehet, eljerülsz korábbi hibákat

6) a több komoly kapcsolat messze nem sok futó kalandokat és orgiákat jelent, ami tényleg kiüresedéshez vezethet

7) pont a korábbi tapasztalatok tanítják meg értékelni egy jó és minőségi kapcsolatot

8) nagyon úgy jön le, hogy savanyú a szőlő, illetve egy fajta önigazolás az örökké egyedülálló szűzek számára, hogy azáltal, hogy mindenkit akinek voltak már kapcsolatai lehúznak, akkor ők következésképpen értékesebbek és komolyabbak, mert ők viszont nem ilyenek.

Ez viszont teljesen alaptalan és ráadásul irigy, torz gondolatmenet.

Inkább azon kellene elgondolkozni, hogy mi lehet az oka annak, hogy annak ellenére, hogy ennyire komolyak és értékesek, de mégsem kellenek senkinek.

2017. dec. 14. 09:17
 7/12 anonim ***** válasza:

Igaz, hogy egy ilyen nem büszkélkedhet ezzel, ha arra hajtaná magát, hogy sok kapcsolata legyen. Mások esetében ez nem erről szól. Attól, hogy valakinek sok párkapcsolata volt, még nem jelenti azt, hogy érdekből van másokkal, sem azt hogy szándékosan “gyűjt”. Nem mindenkinek jön össze, hogy az első férfival együtt legyen élete végéig, akit csak megismert. Abban igazad van, hogy férfiakra is jellemző ez. Tehát kétoldalú dolog, mivel a férfiak egy részének ugyanilyen a hozzáállása a kapcsolatokhoz, akkor ebből adodóan a nőknek is nehéz egy párkapcsolatban maradniuk velük.

Szerintem nevetséges a leirásod annak a része, ahol “ismerkedés, randizásról” írsz. Azt hittem párkapcsolatból indultál ki. Az miért lenne baj, hogy sokat ismerkedik??? Lehet, hogy nem kell összejönni mindenkivel, aki az útunkba került, de a randizás és ismerkedés ettől függetlenül nem jelent problémát. Minél több embert megismerni, mielőtt elköteleződünk, ez szerintem pozitív.

Szerintem a kiüresedés, önreflexió hiánya olyan embereknél is jelen van(!), akiknek nincs és sosem volt párkapcsolatuk. Tehát attól, hogy ismersz ilyen nőket, még nem föltétlenül értek egyet abban, hogy ennek bármi köze lenne a párkapcsolatokhoz.

Van olyan ismerősöm, akinek sok párkapcsolata volt, nem azért mert “tapasztalatot” akart szerezni, ne adj isten “tanulni”. Egyszerűen sokat panaszkodott arra, hogy nem talál rendes, komolyanvehető férfit. Tehát ez nem csak a nő problémája.

Az is egy problémának számít, hogy amíg nem talál komolyanvehető partnert, addig valószínűleg nem tudja igazán, hogy mit is jelent “szeretni”, tehát belelátja ezt az érzést tökéletlenebb kapcsolatokba, összetéveszti a kedveléssel vagy vonzalommal, úgy érzi szereti (akár tévedésből) de nem érdekből van kapcsolatban.

Értékelhetek bárkit attól, hogy nem illünk össze. Ha nem megy a párkapcsolat, és szakít velem a párom, annak ellenére, hogy mindent megtettem, akkor ez van. Sosem jönnék össze valakivel, akit nem értékelek, valószínűleg akkor is értékelni fogom, ha épp tányérokat vág a fejemhez.

Szerintem nem függ össze, mert számtalan példa van megkeseredett szinglikre, akiknek sosem volt részük párkapcsolatban, mégis inkább (tapasztalatom szerint) rájuk jellemző az, hogy lenézően beszélnek az ellenkező nemről, vagy eltárgyiasítva, ha valahogy sikerülne egy egyetlen párkapcsolatot elérniük véletlenül, biztosan érdekből lennének benne. A szememben biztos nem lesz értékesebb valaki attól, hogy szűz és sosem volt párkapcsolatban, mert nem mindegy, hogy egy kiegyensúlyozott ember, aki kivárja, hogy érdemes kapcsolatra leljen, vagy egy szánalmas figura, akivel senki sem áll szóba, a legüresebb lélekkel, amit valaha láttál.

2017. dec. 14. 09:53
 8/12 anonim ***** válasza:

Arról nemis beszélve, hogy attól, hogy egy jelenlegi kapcsolatomat kiüresedettnek látom, annak nincs köze az előbbiekhez. Ezt nem ilyen kontextusban kéne megítélni, hanem önmagában.

Ez majdnem olyan téves felfogás, mint amikor valaki azt állítja “- Nem bízom senkiben, mert az előbbi kapcsolataimban kihasználtak, ezért minden ezutáni kapcsolatomat megmérgezem a kételkedéssel, tökmindegy, hogy milyen rendes emberrel hoz össze a sors, úgy fogom kezelni őt, mint a bunkó exemet.”

Valószínűleg ha nem értékelnek téged, annak oka van. Nagyon egyszerű ez, ha rendes pasival ismerkedem, akkor értékelem, ha egy bunkó flegmával, akkor nem.

Szerintem inkább általában azoknak nincs önreflexiójuk, akik ilyen kérdéseket írnak “- Jól gondolom, hogy minden nő ilyen, q*rva, felszínes, korrupt, stb.?” És véleményezik nyakig fürkészve az egész női nemzedéket, nehogy véletlenül magukkal foglalkozzanak.

2017. dec. 14. 10:08
 9/12 anonim ***** válasza:

Én úgy gondolom, hogy sokat tanultam, tapasztaltam az előző kapcsolataimban (2).... Éppen, hogy önismeretet, magamba nézést, ilyesmiket. Sok dolgot megtudtam magamról, rájöttem hogy fontos magammal foglalkozni, és "önelemezni" néha.

Fura, amit te írsz, nekem pont fordítva lenne logikus..

2017. dec. 14. 10:14
 10/12 A kérdező kommentje:

Nem savanyú a szőlő csak ezt látom rajtuk. Komolynak veszik magukat, holott emberségből megbuknak. Én csak azt írom amiket látok. Az a típusú ember vagyok, aki nem megy bele olyan párkapcsolatokba amikből hiányzik az alap vonzalom, hanem keresem azt akit kívánok testileg, lelkileg. Igen nem volt ebben részem és igen vannak kiüresedett emberek akiknek egy párkapcsolatuk se volt még, de hálistennek én nem vagyok olyan, pedig volt olyan korszakom mikor azon az úton jártam.

Nekem inkább az egoizmussal van bajom, hogy ők úgy állítják be magukat, hogy sok mindent átéltek én semmit ezért nem vagyok a szintünkön szerintük. Csak úgy szolok, hogy én azóta változtam sokat, mióta nem követem az ilyen nagyvilági életet, nem bulizgatok, iszok, hanem inkább egyedül töltöm az ideimet, kultúrális előadásokra járok és egy emberrel tartom az állandó kapcsolatot a legjobb barátommal.

Nem hiányoznak azok az évek amikor mindenkinek megakartam felelni, felszínes ismeretségeket szerezni, nők miatt gyúrni, hálisten ebből kinőttem. Csak én azt látom, hogy sajnos sokan még azon a szellemi nívon vannak amin én voltam régebben és itt látom azt, hogy büszkélkednek a sok párkapcsolatukkal, hogy mennyit fejlődtek, pedig az ember egyedül is tud fejlődni, ha rászánja magát.

2017. dec. 14. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!