Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek ez pozitivum vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek ez pozitivum vagy negativum?

Figyelt kérdés
Te járnál olyan lányal aki "fius"? Szereti az akció filmeket nem szereti a magassarkút a szoknyát inkább a sötét szineket szereti, szereti a focit meg a kocsikat és rappet hallgat te járnál ilyennel és nincs olyan érzésed mintha egy fiú lenne?

2018. ápr. 30. 23:06
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha még tud/szeret verekedni, akkor kész főnyeremény lenne.
2018. máj. 1. 07:48
 12/15 anonim ***** válasza:
Dugnám, mint a lopott biciklit, de komolyan nem terveznék vele...
2018. máj. 1. 07:55
 13/15 anonim ***** válasza:
56%

Ebben az a fura,hogy ebből sok minden igaz rám.

Nagyon szeretem a rappet a rapp zenét és érdekel ennek a kultúrája a gyökerei.

7 éve focizom is.

Fiús lány vagyok, de nem ez azt jelenti,hogy férfias ruhákba járok. Én ugyanúgy nőies ruhákba járok, csak a szoknyát nem veszem fel,mert abban kényelmetlenül érzem magam és ilyen a magassarkú is. De alapvetően szerintem jól öltözöm és szeretem a sportos ruhákat is természetesen a lány ruha részlegen válogatok és nem lógnak rajtam a ruhák.

De SOHA nem néztem le a nőies nőket. Ha számomra valaki tetszik, lányként is elismerem,hogy szép a nő. Nem szoktam a külsőségek alapján ítélkezni.

A fiús stílusom inkább abban nyilvánulhat meg,hogy nem vagyok az a törékeny virágszál típus. Talpraesett vagyok, határozott és eleven. Szeretem az akció filmeket, minden ami a sporthoz,autókhoz,focihoz kapcsolódik. De ha valaki nem akar velem erről beszélni nem erőltetem.

Engem még soha senki sem szólt meg ezért a való életben és nem jöttek olyan sablonnal amivel sok kommentelő igen.

L/20

2018. máj. 1. 08:01
 14/15 anonim ***** válasza:
Még annyit ehhez,hogy nekem most is olyan barátom van aki élből elutasította volna a fiús lányokat. Ő kimondottan a nőies nőket szereti. És nem az én típusomra bukik. Mégis együtt vagyunk és szeret engem, nem zavarja,hogy ilyen vagyok.
2018. máj. 1. 08:07
 15/15 anonim ***** válasza:

"A fiús stílusom inkább abban nyilvánulhat meg,hogy nem vagyok az a törékeny virágszál típus. Talpraesett vagyok, határozott és eleven. "

Ez nem fiús És nem is lányos, ilyen egy igazi felnőtt nő.

2018. máj. 1. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!