Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a pozitivum és negativum olasz férjhez menni?
az az igazság, hogy nekem faterom unokatesójának meg anyám unokatesójának is olasz férje van, és teljesen ellentétek. pedig északi mindkettő. az egyik pár megtanulta egymás nyelvét, a másik meg nem (németül beszélnek). együtt élnek mo-n, a másik meg néhány éve külön élnek (de házasok), mert a csaj nem bírta a munkát (fagyizó).
nem sűrűn találkozunk, így nem tudom, hogy milyen szokáskülönbségek/egyezőségek vannak.
közös dolog a két családban max az, hogy 1 gyereket vállaltak eddig.
Nagyon sok különbség van.
Ami közös lehet, hogy mind mammone-k. Azaz a főnök soha nem a feleség, hanem a mammma. Tudom, itt élek, nő vagyok. Ezt nagyon sok külföldi nő nem bírja, de az olaszok is egyre gyakrabban feladják.
Egy magyarnak a mentalitásbeli különbségeket is meg kell szoknia. Senkit nem lebeszélni akarok, de az udvarlás utáni időszak már nem éppen leányregény. Mindkét félnek rettenetes türelemmel és elfogadással kell lennie a másik felé. (Mint minden kapcsolatban... :-) )
Ajánlom figyelmedbe - a hozzászólásokat is:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!