Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire számít egy nő kezének...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire számít egy nő kezének, lábának ápoltsága?

Figyelt kérdés

Nem méteres műkarmokra meg lábujjgyűrűkre gondolok, hanem hogy szépen hidratált-e valakinek a keze, le van-e reszelve a bőrkeményedése, tiszta-e a körme alatt.

Nekem speciel a halálom, mikor pl. egy pincérnőnek le van pattogva a körömlakkja, vagy ha valakinek egy szép szandálban hosszúak a lábujjkörmei, ezért én nagyon figyelek rá, ha pl. mezítláb dolgozok is a kertben, utána amint megyek valahova, kitisztítsam.

20L

2018. ápr. 30. 21:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Na igen, a kérdező betette a kulcsszavak közé a láb szót, a lábfétisesek meg erre állítottak be figyelőt, így most csupa ilyen válaszol. :D
2018. ápr. 30. 22:59
 12/16 anonim ***** válasza:

nekem nagyon fontos. pedig nincs ilyen fétisem. de a legtöbbször ez az amit először észreveszek.

alap a műköröm, túlzás h 10 méteres karom, lehet szolid egyszerű is. de ha lakkozza a körmét akkor tuti le fog pattogni 2 nap után. ami nekem is a halálom pedig tudom h sok embert nem érdekel. persze ha van ideje rá, és folyton lakkozza, az is jó, de ez sztem ritka...

a lábakkal ugyanez a helyzet, szandált, csak olyan vegyen fel akinek nincs bőrkeményedése meg szépek a lábujjkörmei.

igazából sok minden elárul a kéz/láb, h mennyire igényes az illető, mennyire van ízlése (pl csicsás műkarmok - nincs ízlése), stb.

2018. ápr. 30. 23:20
 13/16 anonim ***** válasza:

ez a kéz hidratáltságának hiánya nem akkora para mint mondjuk az elhízás,vagy a narancsbőrös sonkák.

utóbbi sokkal igénytelenebb benyomást kelt,mint az hogy jól néz ki egészséges,de kicsit ki van száradva a keze.

2018. ápr. 30. 23:33
 14/16 anonim ***** válasza:

Se lábat se kezet ne lakkozzunk. Ha valakinek gyenge a körme, akkor átlátszó szerintem. Köröm ne nagyon lógjon 2-3 mm-nél tovább az ujjbegyektől. Nyilván legyen tiszta. A bőrkeményedés meg attól függ, hogy milyen az igénybevétel. Ha sebes, száraz, ekcémás, kezelje.

31/f

2018. máj. 1. 00:25
 15/16 anonim ***** válasza:

200 forint egy olcsóbb lábdörzsi. Tusfürdő és melegvíz a legtöbb helyen helyne megoldható, gyógyszertári kikevert hidratáló krém és kisolló-körömreszelő sem egetverő összeg.

Lányok-fiúk, ápoljátok a lábatokat, kezeteket.

2018. máj. 1. 09:56
 16/16 anonim ***** válasza:
68%
Alap igényességet várok el. Ne legyen koszos a körme, se valami műköröm. Nem kell lakkozni, ha nem akarja, de az sem baj, ha lakkozva van. A lába pedig ne legyen bőrkeményedéses.
2018. máj. 1. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!