Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire számít egy nő kezének, lábának ápoltsága?
Nem méteres műkarmokra meg lábujjgyűrűkre gondolok, hanem hogy szépen hidratált-e valakinek a keze, le van-e reszelve a bőrkeményedése, tiszta-e a körme alatt.
Nekem speciel a halálom, mikor pl. egy pincérnőnek le van pattogva a körömlakkja, vagy ha valakinek egy szép szandálban hosszúak a lábujjkörmei, ezért én nagyon figyelek rá, ha pl. mezítláb dolgozok is a kertben, utána amint megyek valahova, kitisztítsam.
20L
nekem nagyon fontos. pedig nincs ilyen fétisem. de a legtöbbször ez az amit először észreveszek.
alap a műköröm, túlzás h 10 méteres karom, lehet szolid egyszerű is. de ha lakkozza a körmét akkor tuti le fog pattogni 2 nap után. ami nekem is a halálom pedig tudom h sok embert nem érdekel. persze ha van ideje rá, és folyton lakkozza, az is jó, de ez sztem ritka...
a lábakkal ugyanez a helyzet, szandált, csak olyan vegyen fel akinek nincs bőrkeményedése meg szépek a lábujjkörmei.
igazából sok minden elárul a kéz/láb, h mennyire igényes az illető, mennyire van ízlése (pl csicsás műkarmok - nincs ízlése), stb.
ez a kéz hidratáltságának hiánya nem akkora para mint mondjuk az elhízás,vagy a narancsbőrös sonkák.
utóbbi sokkal igénytelenebb benyomást kelt,mint az hogy jól néz ki egészséges,de kicsit ki van száradva a keze.
Se lábat se kezet ne lakkozzunk. Ha valakinek gyenge a körme, akkor átlátszó szerintem. Köröm ne nagyon lógjon 2-3 mm-nél tovább az ujjbegyektől. Nyilván legyen tiszta. A bőrkeményedés meg attól függ, hogy milyen az igénybevétel. Ha sebes, száraz, ekcémás, kezelje.
31/f
200 forint egy olcsóbb lábdörzsi. Tusfürdő és melegvíz a legtöbb helyen helyne megoldható, gyógyszertári kikevert hidratáló krém és kisolló-körömreszelő sem egetverő összeg.
Lányok-fiúk, ápoljátok a lábatokat, kezeteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!