Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van más és szeretik végül miért a feleség mellett maradnak akit nem szeretnek? Mit tud adni az a nő? Mitől jobb?
Mit gondoltok?
Csak a gyerek miatt?
Tessék már végre felfogni, hogy nincs olyan, hogy "csak" a gyerek miatt!
Vagy annyira nehéz elhinni, hogy egy apa is tudja szeretni a gyerekét? Köztük is örök kapocs van, ami nem múlik el, nem enyhül, idővel inkább csak erősebb lesz. Nagyon sok apa nem tudja elképzelni, hogy innentől csak havonta pár órára lássa azt, akit ennyire szeret.
Ez épp elég indok, hogy ne akarja elhagyni a családot.
A testi kielégülés más dolog. Szeretők jönnek, mennek, mindig lesz másik.
No vagyok, jelenleg eppen szerelmes a szeretombe. Ha egy pasi azt mondja h nem szereti a feleseget az zomeben ugy ertendo, h megunta-de szeretni legbelul szereti. Ha en szeretne mar lelepett volna. En is nagyon szeretem a szeretomet, de mivel pontosan tudom h reszemrol ez csak fellangolas es jelenleg korai kapuzarasi panikom van igy nem fogok eldobni egy gyemantot es fenyes bizsuert:-)
Nalunk nincs gyerek, de pl ott a csalad, a szuleink szeretik egymast, az aposomek lanyukkent szeretnek. Kozos emlekek, kozos vagyon, kozosen felepitett egzisztencia. Erzelmi es anyagi biztonsag. Tudom h szamithatunk egymasra bajban, megtanultunk elni egymas szokasaival, ugy szeretjuk egymast amilyenek vagyunk, egyikunk sem akarja a masikat megvaltoztatni.
Ha nem szeretnem, akkor a fentiek ellenere mar elhagytam volna es a legtobb csalados baratom ugyanezt vallja. Ok is szeretik a szeretojuket, tobb mint szex de feleseguket sokkal mashogy es melyebben szeretik.
Ezt nehez elmagyarazni. Az ez ferjemnel mindez megvolt megis elhagytam mert megszuntem szeretni (ot nem csaltam meg).
Utolsó: teljesen megértelek. Szeretem a feleségemet, a gyerekeimet, a feleségem családját, és az egész életemet úgy ahogy van. Nem hagynám el őt senki kedvéért. Ha lenne szeretőm, vagy ha valaha lesz, nem fogom neki azt hazudni, hogy nem szeretem a feleségemet. Meg fogom neki mondani, hogy mellette mindig csak második lehet, de ha így is kellek neki, és tudja, hogy ezzel mit vállal, akkor próbáljuk meg.
Igazán gusztustalannak azt tartom, amikor családos férfiak naiv kis fruskákat azzal hitegetnek, hogy majd elhagyják értük a családjukat. Akkor legalább mondanák meg kerek perec, hogy ebből szexkapcsolaton, esetleg pár romantikus hétvégén kívül soha semmi több nem lesz. És akkor a lány is úgy számol, és nem alapozza arra az életét, hogy majd apuci elhagyja érte anyucit meg a gyerekeket.
16-is 15-is vagyok:
Nalam detto ugyanez, mar az elejen megmondtam neki h nekem a ferjem az elso, nem valok ha ez zavarja (o szingli) akkor bele se kezdjunk amit o akkor anno megertett, most megis remenykedik h lehet belolunk valami-de sosem altatom. Huseges hozzam, de harom havonta szuresre kuldom, es ha nincs papir nincs szex.
Eleinte nem ertette, ugy hogy akkuratusan elmagyaraztam neki h a hutlensegem miatt siman megerdemelnek valami neki bajt-de a ferjem nem, es mondtam h nekem o es az o egeszsege az elsodleges. A masik h mondok soha rosszat a ferjemrol, objektivan talalalom ha neha konfliktusunk van es o sosem mondja h “valjak el”.
Tovabba egy affernak rengeteg tipusa (es oka) van az enyem konkretan korai kapuzarasi panikbol ered elsodlegesen, es mint ilyen nem ugy kezelem mint egy klasszik szerelmi affert hanem ugy mint egy jelensegnek a tunetet (es dontesembol kifolyolag) eredmenyet. Oszinten? Komolyan varom h ez a korszak nalam elmuljon es kiszalljak a viszonyombol mert oke h jokat nevetunk es a szex isteni-de x ido utan ez ugyanolyan unalmas lenne mint a jelenlegi hazassagom, szoval kb semmi ertelme.
Persze amikor a szeretommel vagyok megszunik a kulvilag, boldog vagyok de amikor meglatom a hazunkat akkor mindig orulok h jo hazajonni mert ez az otthonom, nem egy hotelszoba. Nyilvan a viszonyom egy menekules szamomra es persze a hazassagom valahol elakadt es nem talalom a megoldast-lehet h tudatalatt azt varom h ezt megtalaljam.
Egyetertek azzal h akik hulyitik a szeretoiket h majd elhagyjak a csaladot ertuk az egy aljas dolog de mivel momentan nem en vagyok az etika parnasszusa ez csak hipokratanak hangzana az en szambol:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!