Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az eltérő munkarendet hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az eltérő munkarendet hogyan lehet kiküszöbölni?

Figyelt kérdés

Egyszer már írtam az oldalra, de másik kategóriába...akkor azt írták rá, hogy több ezren élnek így, nem nagy dolog...ami igaz is, de én potenciális veszélyforrásnak érzem ránk nézve ezt.

Van egy ... Kapcsolatom. 2016.novembere óta tart, voltak nehéz időszakaink, voltunk egymástól messze és most már mondhatni együtt lakunk. Innen indul, ide jön haza, így is emlegeti, amikor szóba kerül.

Nekem van két gyermekem, neki egy. Az enyémek velem élnek, az övé az anyukájával.

Jelenleg szerdától 7-14 között dolgozok majd, eddig 6-14-ig dolgoztam, Ő indította a gyerekeket.

Tehát mostantól így fog kinézni egy átlagos nap/hét:

Felkelek 5.30-kor, főzök kávét, elkészítem, kikészítem az ételt, amit elvisz magával. 6-kor keltem a gyerekeket, felöltözünk, isznak, esznek és én a kisebbet elviszem 6.30-ra, aztán megyek dolgozni. A nagyobb el tud menni egyedül iskolába, tudja mikor induljon, közel is van...

Ő felkel 7.30 körül és 8-22-ig dolgozik, hétvégén 8-24-ig.

Én hazaérek a gyerekekkel fél5-re. Aztán pihenek picit (átöltözök, eszek, ilyesmi), boltba megyek, ha munka után nem voltam, mosok, főzök meg a napi kis takarítás. Aztán jön az esti rutin...fürdünk, fekszünk...és eddigre hulla vagyok. Ez kb este 21.00-22.00

Aztán hazaér én meg vagy alszok vagy nagyon álmos vagyok. Most ott vagyunk, hogy semmi nem volt köztünk hétfő óta. Én is, ő is fáradt.

Tudom, hogy ez nagy éket fog közénk verni, ha sokáig így megy. Mit tudnék tenni, hogy bírjam az ébrenlétet? Mit tudnék tenni, hogy ez ne tegyen minket tönkre (mármint minket, mint egy egységet).

Nem opció, hogy ne dolgozzon addig. Nem opció az sem, hogy én dolgozzak máskor vagy hogy egyikönk ne dolgozzon.

2018. ápr. 29. 12:12
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Akárhogy gondolkodok, nem tudom, hogyan tudnék tovább fennmaradni, este is "friss" lenni.
2018. ápr. 29. 13:33
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy. Le kell ülni és megbeszélni, hogy ugye tudja, hogy ez mivel jár? S ne kérje számon rajtad, ha már hullafáradt vagyok estére, s te se rajta, hogy miért nem foglalkozik veled.

El kell döntened, hogy a lehetséges jobb életért hajlandó vagy-e most feláldozni hónapokat vagy sem.

2018. ápr. 29. 13:42
 13/17 A kérdező kommentje:

A pénze nem igazán motivál. Én inkább vele lenni szeretnék. Nem igazán zavarna az sem, ha ő se keresne sokat meg én se, de együtt lennénk esténként. Szóba hoztam már, de csak annyira, hogy attól tartok, hogy erre rá fog menni a kettőnk viszonya.

Nem szeretném elvenni azt, amire vágyott. Nem szeretném, ha emiatt vége lenne. Szeretnék kitartani, amíg könnyebb nem lesz. Viszont azt is tudom, hogy ennyi idősen ennyi szex kevés, azt is, hogy többet kellene beszélnünk esténként pl. A téli időszakban könnyebb volt, kevesebb volt a vendég, több idő volt kettőnkre.

2018. ápr. 29. 13:53
 14/17 anonim ***** válasza:
Bár egyáltalán nem a kérdédhez tartozik,de szerencsétlen kisebbik gyereked miért kínzod azzal,hogy fél hétre a suliba viszed,nyolc helyett?Tudod milyen fárasztó ez neki?Faluban pláne simàn el tudna menni a nagyobbal nélküled.Én kisvárosba nőttem fel,mégis egyedül mentem már alsó tagozatban is.
2018. ápr. 30. 13:24
 15/17 A kérdező kommentje:

A kicsi bölcsis, nem mehet egyedül. Kétségtelen, hogy odatalálna, de nagyobb városban lakunk, így a kora miatt sem mehet egyedül és mert féltem. Na meg kicsit fura is lenne, ha egyedül közlekedne egy kisgyerek. :D

Azért 6.30-ra, hogy beérjek 7-re.

2018. ápr. 30. 14:42
 16/17 anonim ***** válasza:
Nézd,nagyjából végigolvastam...olyan nincs,hogy egyfolytában egy ember ennyit dolgozik,egy két nap még oké,egyszer egyszer,de mindig nem lehet ennyit...Sztm gondolkodj el a kapcsolatotokon.
2018. ápr. 30. 16:56
 17/17 A kérdező kommentje:

Miért kellene ezen elgondolkodnom? Tudom, hogy nem hazudik, miért tenné?

Akkor nem dolgozik, amikor bevásárol, a fiával van vagy meccsre megy (ahol ő játszik) vagy ügyet intéz.

2018. ápr. 30. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!