Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez szerelem? (Kérjük, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez szerelem? (Kérjük, hogy a kérdés mezőbe írd a kérdésed, ne a magyarázathoz! )

Figyelt kérdés
Tetszik a nevetése. Tetszik, ahogyan a haja libben. Tetszett, ahogy lazán ronggyá vert gokartban. Tetszenek a ruhái. Lenyűgöz a gyönyörű arca. Nem bántam, mikor véletlenül a pulóveremre locsolt 2 deci kólát. Tetszik az, ahogy könyökölve tartja az állát. Tetszett a lágyan ringó teste, mikor az I Walk the Line-ra táncolt. Vadítónak találom a hosszú, vékony, kissé görbe lábait. Nem bántam, mikor a heves mutogatás közben tökön vágott. Megbabonáz a nézése. Elbódít az illata. Tetszik az, ahogy a kapucni áll a fején és ahogy kétoldalt előre lóg alóla a haja. Tetszett, amikor egészen közel hajolt, és mélyen a szemembe nézett, hogy lássam, van egy kis zöld is az íriszében (nem láttam, nagyon kicsi lehet). Nem bántam, amikor a pulóvere levétel közben orrba vágott, pedig az orrom és a szám közti lágy rész egy hét múlva is fájt. Ami nem tetszik, az az, hogy bár Ő és én igazából ugyanazt akarjuk, de én vele, Neki meg van barátja.
2018. ápr. 27. 23:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Az is lehet,de sima fellángolásról is lehet szó.
2018. ápr. 27. 23:31
 2/4 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
93%
Biztos az, de jó nagy hülye vagy, hogy ebbe te így beleéled magad.
2018. ápr. 27. 23:32
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Feltűnt, hogy csak és kizárólag külsőségeket soroltál fel? Ez nem szerelem, hanem csak vágy, kangörcs, aminek a célja, hogy megdugd.
2018. ápr. 27. 23:35
 4/4 anonim ***** válasza:

Pff

Ez lila köd.

Pofozd fel magad.

2018. ápr. 28. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!