Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szép lányok! Szerintetek a párotok mit szeret rajtatok?
A kérdésről apám mondása jut eszembe mikor megmutattak neki egy gyönyörű nőt:
"Igen, szép. De őt is unja valaki."
Pont ezt akartam beírni.
Egyébként az, hogy egy lány szép nem jelenti azt, hogy vonzó is. Természetesen egy szép lányt sokkal több férfi talál vonzónak, de nem törvényszerű.
Egyébként a lányok nagy részében fel lehet fedezni vonzó dolgokat és, hát... mindegyiknek van puncija, mindegyik ugyanúgy működik szexuális téren. És kár lenne azzal áltatni áltatni magunkat, hogy ez nem egy elég erős összetartó erő egy kapcsolatban. Emiatt kívánod a párod nagyrészt még, ha nem is tudatosan, nem azért mert nagyon csinos pofival rendelkezik.
" Egyszerűen nem bírom megérteni, hogy aki teheti, miért nem szerez magának egy ilyen nőt"
Én azért, mert az ilyen nők nekem egyáltalán nem jönnek be.
Azért kéne nekem ilyen nő, mert neked tetszik? Ezt komolyan gondolod?
Borzasztoan szanom hogy meg a 21. szazadban is elnek olyan emberek,akinek a no,egy szep kulso...es ennyi.
Ha ez meg van,tok m1 hogy mennyire csalfa,rosszindulatu,tanulatlan stb stb ...
En nem hiszem,hogy egy embernek a kulsejebe szeretek bele..hittem valamikor 12 evesen,igen... De azota HALISTEN,ugy gondolom hogy "ertem" egy annyit,hogy belassam,hogy ahoz hogy kibe szeretek bele,minimalis koze van a kulsohoz..
A szépség relatív. Egyszer nagyon megtetszett nekem egy mások szerint kifejezetten nem helyes srác. De nem, nem azért kellett nekem pont ő, mert másnál nem lett volna esélyem, hanem mert megláttam benne valamit, amit másban pl. egy olyan srácban, aki jó pasinak számít nem. Nekem ő úgy tetszett, ahogy volt. Gondolom ezzel azok a férfiak is így vannak, akik "nem szép" lányokkal járnak. Azt látják szépnek, akit szeretnek.
Megaztán nem minden a külső, vagyis a jó külső vonza a szemet, de a szívet nem. Ahhoz, hogy szerelmes legyen valaki, ennél több kell és az a valami a felszín alatt van, amit nem a szemeddel látsz meg, hanem a szíveddel.
#4 Tudod, van egy betegség is, ami által az ember azt gondolja magáról, hogy megteheti, hol ott nem. Úgy hívják b e k é p z e l t s é g.
Nem tudom, hogy kiről beszélsz, de nem mindenki teheti meg, most biztos valami újat mondtam neked.
A képen lévő csaj tök átlagos, kb 15 ilyet lehet látni egy metrókocsiban random időpontokban. Csak ennek jó nagy csöcse van (meg kicsi bikinije), ennyi.
Én nem vagyok szerintem szép, átlagnak mondanám magam. Nem az a csaj vagyok, aki ha elsétál az utcán, minden faszi álla leesik (mondjuk nem is célom), de azért észre szoktak venni páran. A férjemnek viszont kifejezetten tetszettem mindig is a szerintem béna orrom szerinte aranyos, én nem szeretem, hogy alacsony vagyok, ő kifejezetten a kicsi lányokat szereti stb.
Szóval érted, ami neked nem tetszik egy nőn, az másnak lehet, hogy pont bejön. Az általad nem szépnek tartott lányok valaki szerint nagyon is szépek. Amúgy a képen lévő csajra a férjem teljesen őszintén azt mondta, hogy a csöcsei nem semmik, de a feje szerinte totál semmilyen, valószínűleg nyaktól felfelé, illetve zárt nyakú felsőben fel se tűnne neki az utcán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!