Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szép lányok! Szerintetek a párotok mit szeret rajtatok?
Én átlagos vagyok, nem vagyok csúnya, de szép sem. Azért van velem a párom, mert szeret, másképp össze sem jöttünk volna. Mivel már voltak kapcsolatai előttem, nem gondolom, hogy más nőknek ne kellene.
Ha nem tartana vonzónak, akkor nem is lenne képes lefeküdni velem. A szex pedig jó és mindketten kívánjuk a másikat.
Mi a célod ezzel a kérdéssel egyébként?
Nálunk bevallottan ez van.
Én nem vagyok egy szép lány, és a párom se egy adonisz de egyikünk sem akart egyedül maradni.
Viszont megbeszéltük, hogy nem akarunk gyereket nemzeni, mert nem akarjuk a rossz génállományunkat tovább adni.
24/L
Mert van, akinek nem minden a külső? Illetve, mást talál vonzónak, esetleg többféle testalkatot is. Arcra hasonlítok a linkelt nőre, de alakban nagyon nem. A párom pedig magas és sovány, nem sportol, tehát ő sem lehetne címlapokon. Emellé szemüveges is és elől csálék a fogai. Engem így vonz, és szexinek találom.
Emellé, ami fontosabb, hogy személyiségileg is passzolunk, ugyanaz a világnézetünk és hasonlóak a hosszútávú céljaink. Mindig meg tudjuk nevettetni a másikat, sokat csipkelődünk, de komoly dolgokról is órákon át tudunk beszélgetni.
Ha valaki csak szexpajtit akar, nem komoly kapcsolatot, akkor nyilván a belső tulajdonságok egyáltalán nem számítanak. Ha te ilyet szeretnél, egészségedre.
(#2 vagyok)
Kell a jobb nőknek is, de velem van. Elmondása szerint mindent szeret rajtam, úgyhogy gondolom neki bejön a kinézetem meg a személyiségem is.
Nem tudom miért van velem ha jobbat is kaphat, lehet talán mert szimplán engem szeret, de őszintén szólva nem is érdekel. Nem akarom elzavarni csak mert találhatna magának jobbat is, nem normális szerintem mikor néhány csaj ezen kattog hogy miért pont vele van együtt egy pasi.
Lehet, hogy akiknek kellett azok még nálad is csúnyábbak voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!