Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy szep lanyt, mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy szep lanyt, mindenki megbamul az utcan?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 25. 14:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenki.
2018. ápr. 25. 14:51
 2/14 anonim ***** válasza:
63%
Sokan, de nem úgy, mint a filmekben. :) Inkább munkások. A többiek nem feltűnően, csak suttyomban, és elkapják a szemüket ha feléjük nézel, hogy ne "bukjanak le".
2018. ápr. 25. 14:52
 3/14 anonim ***** válasza:
20%

Nem. A szépség relatív fogalom...kinek mi.

Engem szépnek mondanak, de szerencsére elviselhető a bámulók száma. Inkább rám sem néznek csak amikor azt hiszik, hogy nem látom:)

2018. ápr. 25. 14:52
 4/14 anonim ***** válasza:
56%
Nem, csak az egészséges, heteroszexuális férfiak.
2018. ápr. 25. 15:02
 5/14 anonim ***** válasza:
81%
Nem, nem mindenki.
2018. ápr. 25. 15:03
 6/14 anonim ***** válasza:
74%
Ha valaki tetszik, akkor megnézem, de igyekszem diszkréten intézni, hogy ne vegye észre, szerintem 3aska is alábecsüli milyen sunyin lehet ezt intézni, perifériás látásból meg arról is azt gondolhatja az ember, hogy nézi, aki igazából nem is.
2018. ápr. 25. 15:04
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem megbámulni szoktuk csak megnézzük 1 pillanatra.

De nagyjából mindenkit megnézünk egy pillanatra, az érdekes embereket is akik furán néznek ki...

2018. ápr. 25. 15:09
 8/14 anonim ***** válasza:
0%

Nem mindenki, de aki szerint szép az adott lány, azt megnézik.

Egyébként a nagyon kihívóan öltözködő csajokat is megnézik. A k..rvákat is meg szokták nézni.

Engem megszoktak nézni, hol észreveszem, hol nem, hol pedig párom szokott szólni :D , de ő büszke rám, hogy ilyen csinos vagyok.

2018. ápr. 25. 15:13
 9/14 anonim ***** válasza:
Általában igen, nők-férfiak, idősek-fiatalok, egyaránt.
2018. ápr. 25. 15:31
 10/14 anonim ***** válasza:
ha megyek az utcan es latok valakit aki tetszik akkor en a szemebe nezek, es nem a seggere amikor elmegy melettem
2018. ápr. 25. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!