Nagy problémám van a sminkelés után, amit mindenki megbámul az arcomon. Tudnátok segíteni? (többi lent)
Figyelt kérdés
Miután lealapozózom és púderezem az arcom (közbe persze korrektort is használok) keletkezik egy vonal közvetlenül a felső ajkam fölött amit egyszerűen nem fed be az alapozó. Legalábbis az a vonal világosabb mint az alap sminkem.Az a vonal nagyon feltűnő, körülötte normális a sminkem. Lécci segítsetek,hogyan tegyek ellene?!Aki járt már így segítsen rajtam!2015. febr. 22. 17:36
1/2 anonim válasza:
Barátnőm is mindig ezzel szekál hogy ott fehérebb.. Én nekem érdekes sose volt fehérebb. Meg neki se csak úgy látjátok.. Természetes fényben sminkelj!
2/2 anonim válasza:
Ne kenj oda alapozót, aztán kevésbé fog látszani a színkülönbség. Mondjuk bármi amit az arcodra kensz, inkább emeli ki a hibákat, nemhogy elfedné...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!