Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szep lanyt, mindenki megbamul az utcan?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 25. 14:49
11/14 anonim válasza:
Nem.
1. A szépség relatív. Még a legnagyobb körben vonzónak hitt nő is lehet ronda vagy nem nagy szám valakinek.
2. A mai rohanó világban van, aki azt sem venné észre, ha eltáncolna előtte tütüben a jeti, annyira a telefonjába van temetkezve, vagy néz ki a fejéből, mert az foglalkoztatja, hogy nem tudja befizetni a számlákat... nemhogy "csak" egy szép lányt.
12/14 anonim válasza:
Én mindenkit megbámulok nemtől, kortól függetlenül. :D De úgy, hogy észre sem veszik.
13/14 anonim válasza:
ne már..
igen mindenki..még a rákosok meg a tolószékes öregek is igen.. jeee
14/14 anonim válasza:
Hú, hogy én ennek mennyire az ellenkezője vagyok. Minden nap úgy csodálkozok rá a világra, mint egy újszülött. Minden inger rendkívül fontos számomra, ami ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!