Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a 15+ millió forintos autókban egyedül utazó, fiatal - nekem nem mindig bejövő de hagyjuk meg - formás nők mekkora része mondhatja el, hogy maga vitte ennyire?
Nem irigység meg népnevelés..ezen tűnődtem múltkor..a fejekből én olyan 25-35% közé tenném
Ti?
Azért megnézném, ha előállna 250-350 ezer fiatal nő 15+ millió ft-os autókkal. :)
31/f
De azt is írd, hogy a tiéd-e, mert vezetni én is vezettem huszonévesen drága kocsit :D
31/f
Nyugodj bele, hogy 99%!
Egyszerűen azért, mert akinek van pénze ilyen kocsira, annak nem gond kifizetni a fodrászt, kozmetikust, személyi edzőt, vagy mellnagyobbítást. És inkább kozmetikushoz megy és rendel kaját, vagy beül a család étterembe, mint hogy munka után mosogasson és főzzön.
Egyszer nézz be egy multi céghez, ahol a női középvezetők is jól keresnek. Nem fogsz látni elhanyagolt, elhízott konyhás néniket. Meg a parkolóban se lesz Suzuki.
Akkor se, ha tíz évig fizeti a részletet.
Szerinted van annyi milliárdos pasi, aki autót vesz, hogy minden ilyen nőnek jusson? Vagy te azt látod, hogy a fiatal magyar férfiak 80-90%-a zsebből fizeti ki az új Mercit?
Honnan szedne a maradék kb 70% annyi gazdag pasit?
Már csak ezért is gondolom, hogy maguk keresték meg, vagy esetleg a családjuktól kapták (akkor meg nem ebbe a kategóriába való a téma)
Életszerűtlen, hogy a pasik 70%-ának nemcsak hogy saját luxusautóra futja, de még az összes aktuális barátnőjének is a feneke alá pakoljon, egész egyszerűen nincs ennyi pénzes pasi az országban, ismerőseim között átlagban jómódúnak számít, akinek van egy bármilyen(!) saját autója, és azt esetleg alkalmanként kölcsön(!) tudja adni a párjának, ha úgy van.
Én két nőt ismerek, akinek ilyen kaliberű autója van, egyik egy "kikent cicababa" kinézetű, egyébként nagyon intelligens és kedves hölgy, aki nagyságrendekkel többet keres, mint a férje (a férj maradt otthon gyeden a két gyerkőcükkel is emiatt), a másik meg a férjével közösen vezeti a saját vállalkozásukat.
Meg ismerek olyat, akinek céges autó, vagy a főnök néha a sajátjával küldi el ide-oda.
De ja, tök bölcs dolog ismeretleneket kvázi lerib...cozni, aztán sírni, hogy a nők hamar ítélnek és felszínesek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!