Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyedül maradt anyukák nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedül maradt anyukák nem bántatok meg a babát? Mibe változót az eletetek?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 20. 12:21
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem bántam meg. Igaz nem így terveztem hogy egyedül fogom nevelni, de így alakult. Valahol jobb is.változás hogy nehezebb a párkeresès, de ez sem zavar.
2018. ápr. 20. 15:31
 2/8 anonim ***** válasza:
60%

Erre a kérdésre soha senki nem fogja neked azt mondani, hogy megbánta, mert élve felkoncolja a társadalom. De elég körbe nézned a nagyvilágban, és látod a sok nyomorult gyereken, akit ide oda passzolgatnak a szülei, mintha csak egy zsák szemét lenne, amit le kell vinni, hogy dehogyisnem megbánják egy csomóan...

Még azok is, akik nem maradnak egyedül.

2018. ápr. 20. 15:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem bántam meg, pedig 2-szer is egyedül maradtam a gyermekeimmel. Nyugodtabb vagyok, hogy csak értük felelek. Bár néha hiányzik 1 társ, viszont 1 éves picivel nem vagyok még társkeresésre érett 36 éves fejjel sem.
2018. ápr. 20. 16:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem bántam a babát,ahogy a válást sem.Örülök,hogy megszabadultam egy kolonctól, a baba sokkal jobban megérdemli a törődésem.
2018. ápr. 21. 08:40
 5/8 anonim ***** válasza:
Én elég sok anyától hallottam azt a mondatot, hogy "ha újrakezdhetném nem szülnék". Szóval valószínűleg többen bánták meg, mint ahányan bevallják.
2018. ápr. 21. 17:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Most mondtad, hogy neked "elég sokan" bevallották.Akkor most bevallák vagy nem? Miért kell rásütni azokra is akik nem bánták meg hogy nem vallják be?Hadd tudja már jobban mindenki hogy személy szerint megbánta-e a gyerekvállalást.
2018. ápr. 21. 17:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Én ezt egy szóval nem mondtam. Ismerek olyanokat is, akik nem bánták meg. Nem tudom ezt miből hoztad össze.
2018. ápr. 21. 17:38
 8/8 anonim ***** válasza:
"Többen bánták meg mint ahányan bevallják." Ebből. Aki nem vallja be az nem bánta meg.
2018. ápr. 21. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!