Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a hűség, az emberek 95%ának...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a hűség, az emberek 95%ának nehezére esik, akkor ez miéert feltétel, vagy elvárás egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Nem lenne könnyebb mindenki számára,ha ez nem lenne feltétel...? Mindenki elvárja a másiktól,és halálra sértődik ha véletlenül a párja félre kacsint,holott Ő maga is nagyon sok esetben ezt teszi...

Ha valakinek igénye van erre (a "hűtlenségre"),akkor miért várja el a másiktól a hűséget?

Ha egy kapcsolatban,más nők vagy férfiak után epekezel,akkor az mivel különbözik attól hogy le is fekszel velük?

Miért álszentkedik és háborodik fel erre az emberek többsége,ha ugyis megcsinálja?

Én még mindig többre értékelem ha velem valaki őszinte,és elmondja hogy nem csak engem kiván(de ettől függetlenül jó velem, és szeret) hanem másokat is,mint hogy eljátsza a nagy szerelmest,a "csak engem akar es masra sem nez" lovagot,majd orrba szájba,fűvel-fával csal.

Ha erre van igény,minek a sok "kötöttség" ?

2018. ápr. 26. 20:35
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

#19es,barcsak mindenki igy gondolkodna mint te.

#20as,igen,ezzel en is teljes mertekben egyetertek.

2018. ápr. 27. 16:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!