Kerültetek már be munkahelyre úgy, hogy nem volt meg minden feltétel, ami az elvárásban szerepelt (tapasztalat/tudás)?
Nekem most van képben egy, továbbjutottam, ami jó is lenne, de van, amit nem tudok és a leírásban kérték. (Minden más stimmel ezt kivéve.)
A baj csak az, hogy önálló munkavégzést is írtak az elvárásnál, ez azt jelenti, hogy nincs is betanulás?
Mert egyébként közel állnak hozzám a feladatok, szívesen csinálnám.
Ha nincs betanulás akkor meg később gáz lesz és gyomorgörcsöm lesz, ha nem segítenek vele (lásd önálló munkavégzés).
Persze erre majd rákérdezek a cégnél is, de kíváncsi vagyok a tapasztalatokra.
Valakinek volt hasonló helyzet?
Jaj, ebben jó vagyok. Mármint hogy eladjam magam, valahogy megtalálom az emberekkel a hangot.
És most egy úgy néz ki összejöhet ez a jó fizus, -bár stresszes meló-, de képben van még egy szintén nem rossz fizus, de kicsit másabb munkakör, lazább lenne kicsit,de szakmailag nincs annyi benne, mint ebben.
Viszont ott is már a hr-est is lekenyereztem, holnap kiderül minden.
Én egy korábbi rossz tapasztalat miatt félek csak ettől, ahol nagyon nem éreztem jól magam, mert nem segítettek.
Itt mondjuk ezért már direkt rá is kérdeztem, azt mondták, hogy kérdezhetek nyugodtan, meg tudják már ők is, hogy ennyit érdemes belefektetni, mert külön betanítás nincs. (A régebbin ha kérdeztem nem segítettek, sőt inkább volt hogy bunkóztak ha kérdeztem)
És köszi a válaszokat! Megnyugtató. :)
Látom csak én nyúltam bele a tutiba egyszer akkor. De legalább tanultam belőle, mert rákérdezek ezekre a dolgokra már az interjún.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!