Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kb 1 hónapja van egy szexkapcs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kb 1 hónapja van egy szexkapcsolatom. Vajon többet érezhet irántam?

Figyelt kérdés

Minden nap ír, a reggel azzal indul, hogy jó reggel kíván, este szép álmokat. Becézget, h drágám, életem, hercegnőm.

De mikor együtt vagyunk, nem olyan bújós.

Nem tudom eldönteni, szeretne e többet. Nekem most így is jó, de jó lenne tudni, mit érez.

2018. ápr. 25. 11:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
#10 azért, mert neked nincs a kezedbe nőve a telefon, az emberek 97%-ának igen. Főleg a fiatalabbaknak. És elsiklottál afelett a részlet felett is, hogy élőben hogy viselkedik vele.
2018. ápr. 25. 12:05
 12/17 anonim ***** válasza:

11:

24 éves vagyok. De érted, lehet hogy valakinek nagy dolog ha írnak neki/ő ír valakinek minden nap, valakinek meg nem az, mert ebben nem egyformák az emberek.

A kérdező pont azt írta, hogy élőben NEM olyan bújós a másik.

2018. ápr. 25. 12:09
 13/17 anonim ***** válasza:

"Nem tudom eldönteni, szeretne e többet."

Kérdezd meg!

2018. ápr. 25. 12:26
 14/17 anonim ***** válasza:
53%
Nekem is szexkapcsolatom van egy pasival, nem írogat naponta 5x és én sem neki. Pár hetente találkozunk, ennyi. Ha közben van valami olyan, megosztjuk, de ezt a nyáladzást nem csináljuk.
2018. ápr. 25. 13:00
 15/17 anonim ***** válasza:
55%

"Nekem most így is jó, de jó lenne tudni, mit érez."

Ez nekem mást sugall mint amit próbálsz magaddal elhitetni... Szerintem ebből is csak sírás lesz a végén... De ti tudjátok csajok!

2018. ápr. 25. 13:24
 16/17 anonim ***** válasza:
66%

Jajj, ugyan már.. Ez nagyon emberfüggő. Vannak, akik tényleg nem beszélnek, csak leegyeztetnek egy időpontot. Vannak, akik kis 'jóreggelt', 'jóéjt' üzeneteket írogatnak. Sokat beszélnek. Becézik egymást.. Nálunk a szeretlek is elhangzott.

És: Mégsem akarnak semmi komolyat!

Ilyenekből semmit nem tudsz leszűrni kérdező, és javaslom ne is agyalj rajta.

Ha egy férfi többet akar, akkor azt a tudtodra adja.

2018. ápr. 25. 18:08
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Aki a priváttal fáradt, nem kellett volna. Egy szóval sem mondta senki, hogy egy ilyen kapcsolatban kell ilyeneket irkálni, én sem tettem ilyen kijelentést, ha tudnál értelmezni... Mellesleg, ilyen jól informált vagy, hogy ennyire tudod, hogy az aktuális kannak nem kell azon aggódnia, hogy megszűnik ez a lehetőség?

Felesleges kör volt, dolgozd fel, hogy egy kérdésre mindenki azt válaszol, amit gondol.

2018. ápr. 25. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!