Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kb 1 hónapja van egy szexkapcsolatom. Vajon többet érezhet irántam?
Minden nap ír, a reggel azzal indul, hogy jó reggel kíván, este szép álmokat. Becézget, h drágám, életem, hercegnőm.
De mikor együtt vagyunk, nem olyan bújós.
Nem tudom eldönteni, szeretne e többet. Nekem most így is jó, de jó lenne tudni, mit érez.
Ne áltasd magad. Ha többet érezne irántad, akkor megmondaná és nem abban a hitben lennél, hogy csak szexet akar tőled.
Nálad elérte, hogy sikerült a csillagokat is lehoznia, hisz elhitted neki, amit ír. Elhitetted saját magaddal a hazugságait.
Nem csak 2x ír, egész nap írogat. De akkor valószínű rosszul gondoltam.
Nem bízom el magam, mint írtam, nekem most ez így pont jó, nem vágyom többre.
3: Igen, nagy fáradtság, mert amúgy leszarom az embereket, van hogy nem vagyok fent fél-1 napokig messengeren senki kedvéért és nem vagyok hozzászokva az állandó, folyamatos kommunikációhoz, sem az ilyen rendszerességhez hogy valakinek minden nap x időpontban.
---
Amikor volt szexkapcsolatom, heti egy-kétszer találkoztunk és gyakorlatilag csak annyit beszéltünk, hogy mikor találkozzunk legközelebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!