Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érezhet irantam többet puszta testivágynál? 19/L
Meg álapodtunk,hogy csak szexelunk.
Legutobb mikor együtt aludtunk, filmeztunk összebújva, mikor vége lett a filmnek és kiakartam kellni az ágyból, hogy kikapcsoljam a tv-t nem engedett el húzzott vissza magához.
Másnap a kérésére egyutt csináltunk ebédett, el mentunk valamiert a haverjához aki tidta ki vagyok.
Ha 2-3 napig nem talizunk irja,hogy Hiányzom mikor lát.
26 éves
Újabb szexkapcsolati áldozat.
Nem értem, hogy miért csinálják ezt egyre többen. Ez a másik iránti felelősség fel nem vállalása...nincs ilyen, hogy kint is vagyok, meg bent is vagyok. Tisztázd viszonyt kettőtök között, de gyorsan.
Vszeg kedvel téged
Kérdezz rá nála
Te mit érzel?
Szerintem nem.
Voltam hasonló helyzetben kérdőre vontam a srácot. Azt mondta h neki nem kell barátnő, neki csak az illuzió kell. Tehát neki az tetszett és az tette boldoggá h volt mellette vki aki barátnő illuzióját keltette. Tehát az lényegtelen hogy ki is valójában az személy. Szóval bárki más is jó lenne neki, aki megadja neki az érzetet
Ezek néha úgy mennek, 2 ember kialakít egy ilyen kapcsolatot, majd baráti irányba teljesen nyíltságuk miatt egymásba szeretnek.
Érezhet, és érez is. Még ha nem is kell nagyon komolyan venni, de egyértelműen élvezi azt, mi már szerelmi alapokon van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!