Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez puszta szeretethiány? Főleg fiúk válaszát várom
Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel többször voltunk együtt meg külön de sose működött igazán mert érzelmileg nagyon zárkózott és egy kisfiú szintjén van körülbelül sokszor megbántott mire ezt feldolgoztam.Viszont emberileg nagyon kedvelem és jól kijövünk jelenleg nincs köztünk semmilyen kapcsolat.A héten találkoztunk mert írtam neki hogy hiányzik áthívott magához és szerintem azt hitte hogy szexelni akarok de mondtam hogy felejtse el.Helyette az ágyban feküdtünk ölelgetett meg puszilgatni próbált mondtam neki hogy ez sok lesz.Közben beszélgettünk és nekem ebből az jön le hogy nagyon szeretethiánya van de kb semmit nem tesz az érdekében hogy legyen valakije engem is kb kidobott.Meg aztán közölte hogy engem imád csak így ölelgetni és a lányok többségével akivel volt hozzá se bújt szex után se.Szerintetek kötődik hozzám valamennyire vagy tulajdonképpen mi baja van?2017. okt. 26. 12:21
1/15 anonim válasza:
Előbb azt tisztázd, hogy te mit akarsz tőle, milyen érzések fűznek hozzá...az majd segít megérteni az ő viselkedését...
2/15 anonim válasza:
Mondjuk egyszerűbb lenne, ha korrekt lennél vele és nem hülyítenéd
3/15 A kérdező kommentje:
Nem hülyítem mindig ő dobott engem.Én szeretem mint embert máshogy sose hagyta magát.Hiányzott a társasága aztán gondoltam tudunk csak barátkozni de ezek szerint ő nem tud.
2017. okt. 26. 12:32
4/15 anonim válasza:
Ha a társasága hiányzik, nem az ágyába kell feküdni
5/15 A kérdező kommentje:
Igen?tényleg? Nem én inditványoztam de most mentem volna haza vagy mi?
2017. okt. 26. 12:44
6/15 anonim válasza:
5.: miért? Nincs szabad akaratod? Téged be lehet ágyba fektetni, mint egy babát? Magadból csinálsz csak hülyét
7/15 anonim válasza:
Ha ő nem képes/hajlandó kifejezni, hogy mit érez és mit akar, akkor eleve semmi értelme foglalkozni vele. Aki zárkózott, azt nem lehet megismerni, ezért nem lehet vele érdemi kapcsolatot kialakítani. Csak ő tudja, hogy mi zajlik le benne, senki más, ha ezt ő nem osztja meg senki mással, akkor nem fog működni a dolog.
8/15 anonim válasza:
"Igen?tényleg? Nem én inditványoztam de most mentem volna haza vagy mi?"
Pontosan. Mi vagy te, szobanövény? Nyilván azért tud veled így szórakozni, mert hagyod, egyébként meg tök egyértelmű, hogy nem kellesz neki és nincsenek feléd érzelmei.
9/15 A kérdező kommentje:
Jézusom mert mi van abban ha egymás mellett fekszik 2 ember az ágyban? Barátnőimmel is megtörténik ebben önmagában nincs semmi olyan szerintem.Inkább az ő részéről h magához húzott folyamatosan bármennyire is ellöktem mindig.Plus nem vadidegenekről van szó kismillió éve ismerjük egymást
2017. okt. 26. 13:29
10/15 anonim válasza:
9.: te egy nagyon naiv kislány vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!