Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez puszta szeretethiány? Főleg fiúk válaszát várom
Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel többször voltunk együtt meg külön de sose működött igazán mert érzelmileg nagyon zárkózott és egy kisfiú szintjén van körülbelül sokszor megbántott mire ezt feldolgoztam.Viszont emberileg nagyon kedvelem és jól kijövünk jelenleg nincs köztünk semmilyen kapcsolat.A héten találkoztunk mert írtam neki hogy hiányzik áthívott magához és szerintem azt hitte hogy szexelni akarok de mondtam hogy felejtse el.Helyette az ágyban feküdtünk ölelgetett meg puszilgatni próbált mondtam neki hogy ez sok lesz.Közben beszélgettünk és nekem ebből az jön le hogy nagyon szeretethiánya van de kb semmit nem tesz az érdekében hogy legyen valakije engem is kb kidobott.Meg aztán közölte hogy engem imád csak így ölelgetni és a lányok többségével akivel volt hozzá se bújt szex után se.Szerintetek kötődik hozzám valamennyire vagy tulajdonképpen mi baja van?2017. okt. 26. 12:21
11/15 anonim válasza:
Szerintem hagyjátok a kisfiúkat játszani meg érni még és keressetek férfit ha értelmes kapcsolatot akartok! 34F
12/15 anonim válasza:
Ebből látszik amit leírtál hogy még gyerek.....
14/15 A kérdező kommentje:
22
2017. okt. 26. 14:02
15/15 anonim válasza:
Te beteg vagy hogy egy ilyen hibbanttal egyáltalán szóba állsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!