Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emberek, szerintetek tényleg normális dolog, ha valaki 20-on x évesen még szűz?
Annyi hasonló kérdést olvasok, és mind alatt ott a temérdek helyeslő komment, hogy: "még nem találta meg az igazit", "csak az igazinak akarja odaadni magát"
Hagyjuk már! Nincs ember szerintem, aki önszántából szűz marad, hacsak nem valami vallási fanatista, ami manapság ritka.
20, 30 évesen szűznek lenni nem normális mannapság, és jó okkal feltételezhető, hogy valami nagyon nincs rendben az ilyen emberekkel.
Amit itt műveltek az csak egy lelki önsegély. Valahogyan muszáj fenntartani a pozitív önképetek, és igazolást kell keresnetek a szerencsétlenségetekre. Ezért veregetitek itt verbálisan hátba egymást.
Olyan a világon nincs, hogy valamelyik beismerje, hogy egy szerencsétlen és azért nem jött még neki össze.
Kifejezetten keresitek az utolsó kapaszkodókat, hogy ne roskadjatok a magatoknak ásott lelki gödörbe, ahonnan kiutat se láttok.
Nincs két egyforma ember, meg emberi sors sem. Én azt gondolom, hogy 20-30 között tényleg eljön az idő, meg kell érnie az embernek annyira, hogy szexuális kapcsolatot létesíteni tudjon...DE: nézzük csak a sok 14-15 éves kis éretlen, egymást hergelő kis tinicsajokat. Testileg persze, hogy már tudnak szexelni, bár amit csinálnak inkább csak ők annak gondolják. Aztán ennek meg is lesz a hatása. Egyikük ribi lesz, 20 évesen már 20- ám megdugták, másikuk egy életre alkalmatlan lesz normális kapcsolatra, mert csalódik, vagy mert egy- egy negatív élmény miatt magába zárkózik, rosszabb esetben 16 évesen két kaparáson már túl van és később sosem lesz terhes. Szóval a lényeg, hogy a testi érettség mellett az értelmi, érzelmi intelligencia is megfelelő szinten kell legyen. Apukám régen mindig azt mondogatta, ha ilyen téma elöjött, hogy ; " Tudod miért nincs a gyerekeknek gyerekük? - Mert gyerekek..."
A megoldás az arany közép út, ami mindenkinek máskor jön el...én férfiként 2 nem túl fiatal 20+- os szűz nővel voltam korábban párkapcsolatban és a mai napig úgy gondolom, hogy egyrészt megtisztelő volt, hogy nekem " adták", másrészt felelősségteljesen gondolkodtak...
Téged miért zavar, hogy vannak emberek, akik 20 felett még szüzek? Esetleg valaki megkért téged rá, hogy vedd el a 20 feletti szüzek szüzességét? :D
Nyilván azt akarod olvasni, hogy mi is itt egyetértünk veled, viszont midenki mást ért a normális szó alatt, lehet, hogy szerinted nem normális, szerintük meg ez a normális, mindenki másképp látja. Engem nem zavar, hogy vannak, akik 20 felett még szüzek, mert ez mindenkinek a saját dolga vagy döntése, és nem ez alapján döntöm el, hogy szimpatikus-e nekem valaki vagy sem.
Egyébkéntis, ha valaki annyira elakarja veszíte a szüzességét az megoldja ezt a "problémát", aki meg nem az nem. Ennyi.
Túlmisztifikáljátok a dugást. Nem lesz tőle senki bölcsebb, okosabb, hogy pár percig ki-be húzogatja. Akik azt mondják, nem normális szűznek lenni, azok kreálják az egész nőgyűlölet dolgot.
Srácnak a haverok azt mondják, gáz vagy, még nem láttál puncit. Erre a srác ráizgul, minden egyes évvel egyre jobban. A stressz miatt egyre hülyébb gondolatai vannak. Emiatt egyre jobban nem kell a nőknek.
Ezzel megcsináltátok a haverotoknak a bajt.
Egyetértenék veled, kérdező, ha a baszás után mindenki "normális" lenne. De még mindig nincs varázsereje a puncinak.
Itt nem a dugás vagy annak hiánya a legfontosabb.
Aki 30 évesen szűz, annak nem volt kapcsolata. Ugyanis még mindig az a normális, ha két szerelmes ember szeretkezik.
Aki nem tud kialakítani egy egészséges párkapcsolatot, mert vagy nem alkalmas rá, vagy nem is szeretne, azzal gond van.
Az ember társas lény. Szükségünk van emberi kapcsolatokra, barátokra, szerelemre. De egyre többen vannak, akik még csak a rokonaikkal se képesek normális viszonyt kialakítani, se egy haver, se egy kis szerelem. Az internetet leszámítva teljes elszigeteltségben élnek, emberi kapcsolat nélkül.
Az is probléma, hogy sokaknak ebből egyedül a szex lehetőségének a hiánya tűnik fel. Mintha a férfi-nő kapcsolat egyetlen célja a szexuális kielégülés lenne. Ez a felfogás akkor is baj, ha valaki nem szűz.
Ez marhasag, ismerek nem egy embert aki szuz pedig volt mar kapcsolata, meg olyat is aki nem szuz, pedig eleteben nem volt semmi parkapcsolatra hasonlito ugye.
Szoval en 20 eves vagyok szuz, akkor a gyakori szerint en egy csunya szerencsetlen luzer vagyok? A luzerseget ebben merik ki a szuz es ki nem? aki tobb not tud mondani akit megfektetett az a jobb? Mi ez verseny? En 20 eves fiu vagyok, jokepunek mondanak, magas vagyok bar vekony, dolgoztam ez ellen regen de nem volt nagy valtozas igy elfogadtam magam ilyennek, dolgozom van autom van hol laknom es keresetem, hobbizni jarok es elvezem az eletem egyedul. Ezert lennek luzer? Lefogadom boldogabb vagyok mint a korulottem levo nem szuz tarsaim. Ha nem is az osszesnel de sok kangorcsnel igen.
Jo nem mondom azt hogy nem szexelnek mar, hulyeseg lenne azt mondani, de nem teszem eletceljaim elso helyere :) sott nem egyaltalan nem is az eletcelom. Igen tudom a legjobb dolog lehet a szex az eletben, de nem e kore epitem az eletem.
Udvozlettel, egy hatalmas luzer :)
Én bevallom, bár társaságban nem híresztelem, mert úgy gondolom, hogy nem tartozik senkire. Azt elismerem, hogy azért nem szexeltem még férfival és nem volt még soha párkapcsolatom sem, mert nehezen megy a fiúkkal való ismerkedés, félénk vagyok és zárkózott, önbizalom hiányos.
Én amolyan "magamnak való" típus vagyok, kissé komplikált személyiség. Szexelni nem tudnék érzelmek nélkül, ha csak szexkapcsolat kellett volna, azt találtam volna már rég. Belsőleg nagyon válogatós vagyok, társaságba nem igazán járok, nehezen ismerkedem, nehezen nyílok meg. Folyamatosan próbálok kicsit nyitottabb lenni az emberekkel, de a baj az, hogy egyáltalán nem bízom meg az emberekben, félek a csalódásoktól, és hogy kihasználnak (sajnos tapasztalat. Amikor közvetlenebb voltam, sokszor hátráltattak mások, és ezt nem akarom újra.) Egészen más dolgok érdekelnek az életben mint manapság más embereket, ezért is nehéz partnert találni, akivel közös az érdeklődési köröm.
23/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!