Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Emberek, szerintetek tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emberek, szerintetek tényleg normális dolog, ha valaki 20-on x évesen még szűz?

Figyelt kérdés

Annyi hasonló kérdést olvasok, és mind alatt ott a temérdek helyeslő komment, hogy: "még nem találta meg az igazit", "csak az igazinak akarja odaadni magát"

Hagyjuk már! Nincs ember szerintem, aki önszántából szűz marad, hacsak nem valami vallási fanatista, ami manapság ritka.

20, 30 évesen szűznek lenni nem normális mannapság, és jó okkal feltételezhető, hogy valami nagyon nincs rendben az ilyen emberekkel.

Amit itt műveltek az csak egy lelki önsegély. Valahogyan muszáj fenntartani a pozitív önképetek, és igazolást kell keresnetek a szerencsétlenségetekre. Ezért veregetitek itt verbálisan hátba egymást.

Olyan a világon nincs, hogy valamelyik beismerje, hogy egy szerencsétlen és azért nem jött még neki össze.

Kifejezetten keresitek az utolsó kapaszkodókat, hogy ne roskadjatok a magatoknak ásott lelki gödörbe, ahonnan kiutat se láttok.

2018. ápr. 25. 10:22
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
#8 Ez lefedi a szerencsétlen kategóriát.
2018. ápr. 25. 10:46
 12/36 anonim ***** válasza:
88%

Kérdező: én a saját példámat írtam le.!

Ha neked ez fájdalmat okoz, akkor sajnálom.

Önmagában nekem továbbra sem nem negatív, se nem pozitív, hogy egy ember X évesen szűz. A jelleme számít, és hogy hogy jövünk ki.

Nem mondtam sehol, hogy minden férfi olyan mint az exem.

Arra hívtam fel a figyelmed, hogy minden ember más. Kár ítélkezni. Ha defektes, úgyis kiderül, ha nem akkor örvendünk.

Az előítéleteket azért nem szeretem, mert az ítélkező nemcsak egy csoport köré húz kerítést, hanem saját magát is elzárja. Ez szintén saját tapasztalat.

De a te döntésed.

2018. ápr. 25. 10:48
 13/36 A kérdező kommentje:
#12 Figyelj, én készséggel elhiszem neked, hogy az exed kivétel volt. Azt ellenben nem vagyok hajlandó elfogadni, hogy az itt lévők a valóságot akarják a saját világukhoz hajlítani.
2018. ápr. 25. 10:53
 14/36 anonim ***** válasza:
84%

Az itt álomvilágba ringó férfiak pedig építsék az életüket álomból, ha úgy tetszik.

Attól az élet nem lesz velük kevésbé kíméletes.

2018. ápr. 25. 10:55
 15/36 anonim ***** válasza:
44%

Szerintem 20-on felül már valami van.

Vagy idióta, vagy nem helyes, nincs önbizalom, magasak az igények stb.

2018. ápr. 25. 10:59
 16/36 anonim ***** válasza:
15%
Nincs ezen mit szépíteni, aki 20 felett szűz, holott nem akarna az lenni, tehát nem vallásos vagy ilyesmi, az csúnya, lúzer, szerencsétlen..esetleg ezeknek az ötvözetei.
2018. ápr. 25. 11:11
 17/36 anonim ***** válasza:
15%
Szerintem igazad van kérdező. Ugyanezeket tapasztalom, hogy a gyakorin a lúzerek (főleg férfiak) egymást támogatják ilyen hülye dumákkal. Az a pasi aki 30 évesen szűz ott valami baj van. Számomra az ilyenek hiába hiper szuper kedvesek meg háziasak meg mittudom én, de akkor se férfiak, hanem szerencsétlen luzerek.
2018. ápr. 25. 11:15
 18/36 anonim ***** válasza:
100%
Csak egyszerűen baromság amit írsz.
2018. ápr. 25. 11:25
 19/36 anonim ***** válasza:
100%
Miert ne lenne normalis? Ez nem egy betegseg...
2018. ápr. 25. 11:34
 20/36 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem akkor van gáz, ha valaki 14 évesen nem azm
2018. ápr. 25. 11:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!