Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jó ötlet lenn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó ötlet lenn Budapesten MGTOW gyűlésket tartani?

Figyelt kérdés

Aki nem ismerné : [link]

Magyar anyag még kevés van róla. Viszont elképesztő sebességgel terjed a MGTOW mozgalom, egyre több férfi jön rá hogy erre az életútra lépne.

Szerintem jó ötlet lenne gyűléseket tartani, kis közösségeket szervezni helyi szinten.

Ez nem egy nőgyülölő ideológia, viszont hatásos és csattanós válasz a feminizmusra.

Mit gondoltok?

2018. ápr. 24. 13:26
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

" Most ti komolyan ùgy gondoljátok, hogy ezzel „visszavágtok“ a nôknek? "

Simán csak tojunk rátok, megvonva tőletek a figyelmünket.

Minél több férfi rájön hogy létezik másik út is, nem csak a kuncsorgás a punciért csúszva a padlón, annál jobb.

A mgtow nem arról szól hogy utáljuk a nőket, ez arról szól hogy élhetünk máshogy is, nem kell csúsznunk előttük a padlón.

2018. ápr. 24. 17:35
 22/32 anonim ***** válasza:
65%

,,Minél több férfi rájön hogy létezik másik út is, nem csak a kuncsorgás a punciért csúszva a padlón, annál jobb."

Csak te meg a GYK-s kisfiúk kuncsorognak a punciért,egy igazi férfi megszerzi magának mert vonzóvá válik ennyi.

2018. ápr. 24. 17:38
 23/32 anonim ***** válasza:
31%

Kedves MGTOW testvéreim, ugye tudjátok hogy ebben a "vitában" pontosan azt adjátok meg a hölgyeknek (és mangináknak), amit amúgy épp meg kéne vonni tőlük? Segítek, a figyelmet.

Egyáltalán miért álltok le trollokat etetni? Már rég nem azért kattog itt a klaviatúra, hogy jó e a gyűlés vagy sem, átcsapott az egész vonalzóméregetésbe.

Pont érdektelen hogy vadidegen emberek mit gondolnak rólunk vagy az MGTOW-kről általában.

2018. ápr. 24. 18:27
 24/32 anonim ***** válasza:
90%
Én még mindig nem értem ezt. Ha nem akarok sajtot enni, nem eszek sajtot. Nem kerítek köré vallást meg embereket. Egyszerűen csak elkerülöm.
2018. ápr. 24. 19:03
 25/32 anonim ***** válasza:
71%

20-as: senki nem mondta? Idézem a kérdezőt: csattanós válasz a feminizmusra. :-)

Nézd, a helyzet a következő. Szingli vagyok 2-3 éve. Nőként nem nevezem magam WGTOW-nak, és tudod miért? Mert én valóban a magam útját járom és teszek arra, hogy más mit gondol. Nekem nem kell trendi elnevezés. Ha ti ennyire nem vagytok önállóak akkor nem kár értetek. :-)

2018. ápr. 24. 21:12
 26/32 anonim ***** válasza:

25: És a feminizmus mióta lett egyenlő a nőkkel? Mégiscsak a szövegértéseddel vannak gondok?

És biztosan nagyon meglepő lesz, de engem pont nem érdekel, mióta vagy szingli, vagy hogy az vagy-e egyáltalán, az meg végképp nem, te ezt miként definiálod. Téged vajon miért izgat ez a téma ennyire?

2018. ápr. 26. 11:30
 27/32 anonim ***** válasza:
Cseppet sem izgat a téma, csak olvasgatok és látom itt a hülyeségeket, ezért válaszoltam. Mivel a feminizmus nőjogi mozgalom, valamilyen szinten mégiscsak a nőknek való visszavágásra utal a kérdező.
2018. ápr. 26. 16:46
 28/32 anonim ***** válasza:
27: Hát nem. Javaslom, ismerkedj meg a logika alapjaival, ha már vitatkozol...
2018. ápr. 26. 17:38
 29/32 anonim ***** válasza:
Mind a logika alapjaival tisztában vagyok, mind azzal, mi a feminizmus. Ti nem. Ezért nincs értelme annak amiket itt összehordotok. Az igazság az hogy a nők nem veszítenek semmit ezzel a baromsággal. Gyülekezzetek csak nyugodtan. Jó bulit nektek!
2018. ápr. 26. 17:45
 30/32 anonim ***** válasza:
Neked meg jó durcizást, ha már az érvelés nem ment! :)
2018. ápr. 26. 17:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!