Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz ötlet egy családos emberhez menekülni a rossz családi hátterem miatt? Azt mondja először ismerjük meg egymást 18. L
Vele más életem lehetne most az életem borzalmas egy nyomor nem tudok innen kikerülni.
Anyáék is zavarnak.
Egy gyereke van , azt mondja ismerjük meg egymást kérdeztem szereti e azt mondta nem, addig jó ő amíg nincs más, csók volt köztünk de lefeküdni nem mernék vele.
Gondolom meg se fordult a fejedben, hogy egyedül làbalj ki a helyzetedből, igaz?
Egyelek meg, hogy vagy te ennyire gyàmoltalan?
Igen, rossz ötlet. Eleinte lehet azt hiszed, jobb az életed, de utána a következő kérdésed az lesz, h mit csinálj, ha egy családos pasival vagy de az nem akar válni.
Hidd el...nem lesz jobb.
Előbb jól szétkefél aztán mehetsz a fenébe. De jó lesz neked!
Vagy azt képzelted, hogy hozzád költözik? Ja nem, mert neked nincs semmid, csak a nyomorod.
Akkor ki akarod dobatni a feleségét a gyerekét az utcára? Ó, hát ezt a bíróság is egész másképp fogja képzelni.
A fél fizetése elmegy gyerektartásra, és pár böröndnyi ruhát visz az új kapcsolatába: hidd el, hogy a következő nője valami harmincas lesz saját lakással és stabil egzisztenciával. Nem fog sokra menni egy eltartásra szoruló 18 évessel, aki csak a puncit tudja a kapcsolatba betenni.
De addig is jó leszel szexre. Feldobod kicsit a megszürkült házasságát, hogy feltöltődjön, mielőtt hazamegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!