Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jó ötlet lenn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jó ötlet lenn Budapesten MGTOW gyűlésket tartani?

Figyelt kérdés

Aki nem ismerné : [link]

Magyar anyag még kevés van róla. Viszont elképesztő sebességgel terjed a MGTOW mozgalom, egyre több férfi jön rá hogy erre az életútra lépne.

Szerintem jó ötlet lenne gyűléseket tartani, kis közösségeket szervezni helyi szinten.

Ez nem egy nőgyülölő ideológia, viszont hatásos és csattanós válasz a feminizmusra.

Mit gondoltok?

2018. ápr. 24. 13:26
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
33%

totál igaza van 9-esnek,teljesen igaza van.

Kezdetnek el kellene költözni anyutól,nővéredtől,mondjuk így 30.évesen nem ártana.

2018. ápr. 24. 14:28
 12/32 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem nem. Egy próbát talán megér, de egy ilyen eseményen biztosan felbukkannának az önsajnáltató, tenniakarástól nem hajtott, csalódottságukat mellőzöttségükkel tápláló mindenféle görögbetűs hímek is.

Ráadásul onnan hogy gyűlés, kezd mozgalom íze lenne. Nem lehetne egyszerűen csak bedobni egy pofa sört?

2018. ápr. 24. 14:40
 13/32 anonim ***** válasza:
71%

9. Vagyok

Ez is saját gondolat.

Meg az is, hogy ezért egyre erősebb a "feminizmus". WGTOW. ;)

Minek kínlódjunk a pasikkal? Hogy nektek legyen egy langyos lyuk amibe bele lehet verni? Legyen kinek mosni a xaros gatyáit? De se komoly kapcsolat, se gyerek nem kell nektek. Nincs ezzel semmi gond. De nekünk meg nincs szükségünk egy sétáló vibrátorra, aki némi lagymatag szexen kívül semmit se tud nyújtani. A maszturbálás tökéletesen képes az ilyen MGTOW csávókákat helyettesíteni, sőt: garantált az orgazmus, ami futó kalandban egyáltalán nem biztos.

Csak mi nők nem verjük a mellünket, hogy megvagyunk nélkületek: egyszerűen csak csináljuk.

És ilyen silány alapanyag mellett egyre többen nem akarunk gyereket. Sajátot se, akivel egy életen át lehet kínlódni, amíg apuci járja a maga útját. De 20+ éves gyereket meg aztán végképp nem akarunk, aki saját magáról nem képes gondoskodni, és játszik egész nap.

Ez az MGTOW akkor érne valamit, ha olyat vontok meg tőlünk, nőktől, amire szükségünk van és hiányzik az életünkből. De ha itt nem olvasok róla, sose tudom meg, hogy ti kivontátok magatokat a párkapcsolati piacról, mivel szerintem eddig se voltatok benne.

Ezt ti sose fogjátok megérteni, amíg bármit képesek vagytok megtenni egy öt perces szexért.

2018. ápr. 24. 14:48
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig nem értem, ez miben más a szingliségtől.
2018. ápr. 24. 15:07
 15/32 anonim ***** válasza:
56%

13: Dehogy saját, unalmas már, hogy minden ilyen kérdés alá beírjátok. Lám, itt is rögtön akadt más papagáj is.

Amúgy teljes tévedésben vagy. Pont, hogy az anyjukkal élő huszonévesek azok, akik még akarnak tőletek bármi komolyat is, hiába próbálod rájuk húzni ezt az egészet a kis fejedben. Többség már az 5 perces szexért se töri magát, mert hidd el, a ti teljesítményetek se valami acélos, és az max. úgy huszonegynéhány éves korig érdekes.

2018. ápr. 24. 15:31
 16/32 anonim ***** válasza:
56%

9-es, vagyis 13-as!

Te nagyon megkeseredett lehetsz.

2018. ápr. 24. 15:57
 17/32 A kérdező kommentje:

" totál igaza van 9-esnek,teljesen igaza van.

Kezdetnek el kellene költözni anyutól,nővéredtől,mondjuk így 30.évesen nem ártana.

"

Nem tudom ezt ki találta ki, de én se anyuval, se semmilyen nővéremmel nem élek együtt.

Önálló szingli pasi vagyok.

2018. ápr. 24. 16:20
 18/32 anonim ***** válasza:
62%

Most ti komolyan ùgy gondoljátok, hogy ezzel „visszavágtok“ a nôknek?

Olyan pasik gyülekezete, akik eddig sem kellettek a nôknek, de azt gondolják, hogy ezzel a MGTOW-al majd kellenek..😂 Hát sok sikert.

A nôk eddig is magasról tojtak rátok, ezek után csak jobban örülnek majd, hogy kevesebb bénabélát kell elhajtani.

2018. ápr. 24. 16:45
 19/32 anonim ***** válasza:
47%
Bingó 18-as,amit itt MGTOW-nak gondolnak az itteni hadd ne mondjam ki kik,azzal csak szívességet tesznek nekem is,mert nem kell majd ilyen kiéhezett bétákat elhajtsam a lányom elől :)))
2018. ápr. 24. 16:47
 20/32 anonim ***** válasza:
5%

"Most ti komolyan ùgy gondoljátok, hogy ezzel „visszavágtok“ a nôknek?"

Ezt senki sem mondta, rajtatok kívül persze. Hogy szöveget értelmezni nem tudtok, vagy tudatosan csúsztattok, az mindegy is. Arról van szó, hogy egyre több férfi sz.rik rátok. Valaki nevet ad ennek, valaki meg csak csinálja. És a heves reakciótok pont azt mutatják, hogy egyáltalán nem hagy hidegen a dolog. :)

2018. ápr. 24. 17:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!