Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy kéne fizetni egy nyaralás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kéne fizetni egy nyaralást, amit a barátnőm jobban szeretne, mint én? Felesben akarja.

Figyelt kérdés
2018. ápr. 22. 20:33
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
31%

Ha nem akarsz menni, mondd, hogy menjen a barátnőjével. Nekem volt olyan, hogy nem tudtam menni egy időpontban, amikor egy hétvégére ingyen kaptunk egy nyaralót, ezért mondtam, hogy menjen a barátnőjével. Elment és nem volt semmi gond.

#7: Azért az durva, hogy az már semmibevételnek számít ezen az oldalon, ha a férfi nem akar valamit csinálni, amit a nő igen...

2018. ápr. 22. 23:34
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
nyilván felesbe... én is mentem olyan helyekre, ahova inkább a barátom akart menni. ő is jött velem olyan helyekre, ahova inkább én akartam menni. ha valahova egyikőnk nagyon nem akar menni, akkor meg megyünk mással, vagy egyedül. a saját költségét magának fizeti mindenki. kivéve ha mondjuk egyikőnk csóró, nem tudja kifizetni teljesen a sajátját, de a másiknak van. olyankor beszállunk egymáséba.
2018. ápr. 23. 00:02
 13/21 anonim ***** válasza:

Mi a párommal felesben szoktuk fizetni, ha megyünk valahova.

De hozzáteszem, neki egyáltalán nem hiányzik a dolog, én vagyok, aki néha szeretne kimozdulni.

Viszont tavaly a cégtől kaptam pénzt SZÉP kártyára, és mivel azt csak nyaralásra lehet költeni, így én álltam az egészet.

30/L

2018. ápr. 24. 10:51
 14/21 A kérdező kommentje:
Nem igazán jött át a lényeg. Én szívességet teszek neki azzal, hogy elmegyek. Innentől kezdve minimálisan akarok beszállni anyagilag.
2018. ápr. 24. 14:47
 15/21 anonim ***** válasza:
96%
Akkor tennél szívességet neki, ha elhagynád. Nem szereted őt, ne húzd az idejét.
2018. ápr. 26. 18:08
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
15os jól mondja, ha szeretnéd, elmennel vele barhova.
2018. ápr. 26. 18:11
 17/21 anonim ***** válasza:
57%

Ha nem vagy egy utazgatós ember, akkor ne menj és kész.

Szokjon hozzá,hogy neked nem az jelenti a pihenést, hogy végig cibálsz egy bőröndöt a világon, csakhogy egy zsúfolt tengerparton leégj.

2018. ápr. 26. 18:11
 18/21 anonim ***** válasza:
94%
Szivességet? - vegyél már vissza az arcodból. Ilyen sráccal akkor sem mennék sehova, ha kifizetne mindent. Barátnődön akarsz spórolni, úgy hogy csak a benzint fizeted? Ritka egy sóher vagy. Te nem férfi vagy, hanem egy kis k.u.k.i. Igazi férfi ilyet gondolni is gáznak tartana. Nem azt mondom, hogy neked kéne fizetni az egészet, de hogy ilyen kicsinyes és beképzelt legyél. Nagyon remélem szegény lány irtó gyorsan talál majd valaki normálist, akit megérdemel és dobva leszel, minél előbb.
2018. ápr. 26. 18:43
 19/21 anonim ***** válasza:
0%

Ha valaki nem akar elmenni egy programra, igenis szívességet tesz, ha elmegy a társa kedvéért. Nekem eszem ágában sincs a barátnőm horrorfilmekre elrángatni a moziba, mert tudom, hogy nem szereti őket. Ő sem rángat el engem shoppingolni.

#18: Ki a fene kérdezte, hogy te kivel és hova mennél? Miből gondolod, hogy egy ilyen primitív megnyilvánulás után bármelyik értelmes férfi veled akarna utazgatni?

2018. ápr. 26. 18:51
 20/21 anonim ***** válasza:
19- sok éve párkapcsolatban élek. sokat utazunk:) ezt benézted. jah és nem tekintjük nagy szivességnek, ha néha elmegyünk a másik kedvéért olyan programra, ami annyira nem áll közel hozzánk. nyilván nem viszek valakit olyan programra, ahol fél pl horror film, ha nem szereti. de ettől eltekintve lehet áldozatot hozni a másikért. majd rájössz, ha így állsz hozzá és lapátra tesznek 1-2 év után:) felnősz majd ne aggódj Te is :)
2018. ápr. 26. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!