Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak arra kellenék neki vagy mit szeretne szerintetek?
Van egy fiú, internetről ismertem meg.
Nagyon megkedveltem. 2x találkoztunk eddig.
Nagyon jól éreztem magam vele.
Viszont kb. 3-4 óra egymáshoz utazáshoz tudtuk látni egymást.
Ezt írta nekem: Nagyon fáj a távolság és a bennem lévő kérdőjelekkel nem tudok mit csinálni. ha tudunk találkozni max egy nap a héten. Találkozunk amikor tudunk és érezzük jól magunkat, amikor lehet egymással együtt időt tölteni. és ne bonyolítsuk túl, ez van nem tudunk a kilométerekkel mit csinálni.
Most akkor csak arra kellek? Én eddig egyáltalán nem így ismertem meg, eddig én nagyon kedves, segítőkész, empatikus, őszinte fiúnak ismertem meg.
Az elso leirta.
Sajnos ekkora tavolsag eseten..:( Sajnalom.
Egyértelműen leirta: csak szexet akar, nem akar elköteleződni, ha találkoztok szexeltek és utána mindenki azt csinál amit akar. Ne számíts tartós minőségi kapcsolatra, nem fogtok moziba szinházba járni, kirándulni, stb.
De ha te hajlandó vagy szétrakni a lábad neki akkor veszi a fáradtságot és leutazik hozzád.
Leírtam neki, hogy lehet félre ismert, vagy én értem félre, de én nem olyan lány vagyok, akármennyire is szimpatikus nekem, de sajnos én nem vagyok híve az éljünk a mának felfogasnak.
Erre nagyon kiakadt. Azt mondt,hogy nem ért engem, mert egyszer se akart feljonni hozzám.
En direkt foztem is neki masodik alkalommal,mert sajnaltam h ennyit utazik, az is penz es nem akartam h meghivjon ebedre. De nem akart feljonni hozzám.
Ugyh elmentunk mashova enni.
Most volt a szulinapom elhivott moziba.
Meg ajándekot is vett nekem. Pici macit, meg ilyen kis fából faragott apróságot. Kaptam tőle egy sapkát is. Nem is értem, ha ennyire csak azt szeretné minek költene rám?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!