Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Budapesten mekkora kereslet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Budapesten mekkora kereslet van a huszonéves nőkre mostanság? Egy pici albival (max 25nm) lehetek partiképes?

Figyelt kérdés

Nyáron költözöm és szeretnék csajozni, 27 éves pasi vagyok.

Kb. max egy 25 nems garzonra lesz pénzem, de lehet csak egy 10 nmes szobára.

Lehetek így ott partiképes kandúr?

2018. ápr. 22. 17:05
1 2
 1/20 iamaveryniceguy ***** válasza:
85%

Szerintem téged lúzernek fognak tartani. Nem sértésnek szánom, de aki már azon agyal, hogy "az xy nm-es albi" elég-e a csajozáshoz, az általában nem az albérlet méretén szokott elsiklani, hanem a személyiségén.

Na meg milyen ostoba kérdés az, hogy mekkora kereslet van? Apám...ugyanakkora, mint 5-10-15-20 éve...

2018. ápr. 22. 17:06
 2/20 anonim ***** válasza:
73%
Balázska tényleg lúzer,és még csúnya is.
2018. ápr. 22. 17:09
 3/20 anonim ***** válasza:
73%
Balázs! Haza jöttél Pestre? Mit dolgozol? Mi miatt jõttél haza?
2018. ápr. 22. 17:10
 4/20 anonim ***** válasza:
Miert akarsz haza költözni nyáron?
2018. ápr. 22. 17:12
 5/20 A kérdező kommentje:

Azért költözöm mert ősztől sulizom meg már egyékbént is honvágyam van eléggé.

Hogy mit fogok dolgozni azt még nem tudom, mekis tapasztalatom van eddig csak, lehet majd mekizek diákmelóban.

2018. ápr. 22. 17:14
 6/20 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem menj ki külföldre, szerezz tapasztalatot és önbizamat, aztán új emberként fogsz viszajönni. Persze, ahogy ismerelek, úgyse teszed meg.
2018. ápr. 22. 17:14
 7/20 anonim ***** válasza:
Mit fogsz tanulni? Azt irtad egy kérdésednél hogy nem akarsz tanulni mert kiégtél.
2018. ápr. 22. 17:19
 8/20 A kérdező kommentje:

Ki vagyok égve, éppen ezért akarok új értelmet adni az életemnek, ezért jelentkeztem egyetemre.

Mérnök infó.

2018. ápr. 22. 17:20
 9/20 anonim ***** válasza:
78%
És hogy jelentkeztél, ha nincs jelentkezési időszak?
2018. ápr. 22. 17:22
 10/20 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

Itt leírja hogy nincs semmilyen végzettsége,egyetemre meg nem lehet jelentkezni 8.osztállyal.És volt belinkelve róla egy kép,ezzel a fejjel dúsgazdagon se lennél "partiképes ", kandúr meg pláne nem.😂

2018. ápr. 22. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!