Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha már 27 évesen nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha már 27 évesen nagyon keserű, cinikus, kiégett ember vagyok a rengeteg kudarc miatt, ez később már csak rosszabb lesz?

Figyelt kérdés

Kb. 10 éve csajozom, vagyis próbálkozom. Gyakorlatilag alig értem el sikereket, pár alkalmi szexen kívül semmi nem volt, párkapcsolatról azt se tudom hogy az micsoda.

Csúnya arcú férfi vagyok egyébként.

Megfigyeltem magamon hogy nagyon megkeseredtem, ilyen unott, flegma cinikus pasi lettem, igazából elég idegesítő lehetek.

Ez már csak rosszabb lesz az idővel?

2018. ápr. 22. 10:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ennél rosszabb már nem tudsz lenni. Képtelenség.
2018. ápr. 22. 11:24
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Csak már unalmas, minden egyes nap lényegében ugyanazt a kérdést kiírni többször is. Ez az oldal szabályaival is teljesen ellentétes. Egyértelmű, hogy nem válaszokat akar, csak provokálni és vitatkozni valakivel, de ez az oldal nem erre van. Léteznek erre a célra más weboldalak.

2018. ápr. 22. 11:24
 13/17 anonim ***** válasza:
minden azon múlik, mennyi jó élményt szerzel magadnak most és a jövőben. a múlton nem tudsz változtatni, de nem muszáj ugyanazt folytatni.
2018. ápr. 22. 11:39
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Az érzés, amikor rondább vagy Balázsnál...
2018. ápr. 22. 12:05
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
A férfiak jórésze nagyobb hátránnyal indul Balázsnál, mégis van partnerük, nincs ebben semmi meglepő.
2018. ápr. 22. 12:40
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Te tulajdonképpen mit vársz ettől az oldaltól Balázska?
2018. ápr. 22. 13:03
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha még a saját érzelmeid jövőbeli alakulásáért sem vagy hajlandó vállalni a felelősséget, akkor miből gondolod, hogy egyáltalán alkalmas vagy párkapcsolatra?
2018. ápr. 22. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!