Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha pár éve egy "perverz" ember van a családunkban?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok és 13 éves koromban a keresztanyám összejött egy férfival aki hát hogyis mondjam, verte nekem a nemiszervét meg elmondta milyen pózokban szoktak keresztanyámmal szexelni meg ilyenek...Én mondtam már neki még mikor csinálta hogy jó lenne ha leálna mert engem ő baromira nem érdekel deh akkor azt mondta nyugodjak meg ő csak szórakozik...:( Múlt évben meghalt keresztanyám és így leált ezekkel a dolgokkal deh bármikor egy családi program van és ő is ott van én kerülöm mert egyszerűen "félek" tőle...Tuddom ez egy kicsit fura és az Édesanyámnak is elmondtam hogy miket csinált velünk(Báttyámmal&Velem) Közvetlenül hozzánk nem nyúlt deh mégiscsak...Mikor Anyumnak mondtam Ő azt mondta ne beszéljek hülyeségeket és hogy azért mert utálom őt azért nem kell mindenféle hüyleségeket kitalálnom róla,De HÁT ÉN EZEKET NEM TALÁLOM KI!!!!! Kérlek segítsetek mit csináljak Anyu az Önkormányzatban dolgozik és ott van Pscihológus,(személyes ismerem is), deh félek ha neki elmondok más dolgokat is akkor elmondja Anyunak és azt nem szeretném! Az a baj hogy ezek a dolgok miatt kapcsolatokra sem vagyok nyitott, így még barátom sem volt...Mert így az összes fiútól félek...Kérlek segítsetek és vegyetek komolyan:( Tami2008. okt. 29. 19:28
11/11 A kérdező kommentje:
hogy oldódott meg?:D
felnőttem..elküldtem a fenébe és nem emlegetem magamnak a dolgot...közbe a srác a keresztanyám anyukájánál ( nagyimnál is bepróbálkozott) szal eléggé gázos az ember...valami baja tuti van.
Meg persze lett egy nagyonrendes és megértő barátom másfél éve együtt vagyunk és ő segített megnyílni újra. :)
2010. nov. 15. 16:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!