Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan érdemes és lehet az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érdemes és lehet az aranyásókkal elbánni? Tudtok jó módszereket?

Figyelt kérdés
Mielőtt leproliznátok vagy csóróznátok elárulóm hogy valóban nincs sok pénzem, szegényebb ember vagyok. És nagyon rossz érzés hogy sok nő csak az egzisztenciára megy. Nem, nem akarok gazdag lenni mert akkor nem engem fognak szeretni...
2018. ápr. 20. 06:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
85%

1. Ne csórózzunk le, de csóró vagy. Okos.

2. Többet vársz, mint amit adni tudsz, de ez nem gond, mert mindenki ilyen. Óriási tévedés. A magadfajta ambíció nélküli vinnyogó gyerekek azért maradnak egyedül, mert nem ismerik a korlátaikat, és mindig fölélőnek az elvárásoknak.

2018. ápr. 20. 09:13
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nos, teged nem erint a problema. Messsze nem vagy a celpontkuk.
2018. ápr. 20. 09:35
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
De te most párt is keresel, vagy aranyásó vadászat a hobbid?
2018. ápr. 20. 10:17
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Te egy kávét is aranyásásnak minősítenél.

És ugyan neked mi bajod van velük? Úgy csinálsz, mintha már jól lehúzott volna az összes min.

2018. ápr. 20. 18:11
 15/15 anonim ***** válasza:

"Nyilván benne van ez is de szerintem az emberek 90 százaléka jobbat akar mint amit nyújtani tud.......így működünk mi emberek..ennyi"

Nos, akkor kezet foghatsz ezekkel az aranyásó hölgyekkel, hiszen ők is jobbat akarnak mint amit nyújtani tudnak. És mivel külsőre, ápoltságban stb a maximumot nyújtják, ők anyagilag jobbat várnak el, mert ott nem brillíroznak. Te meg külsőre vágysz többre mint amit adni tudsz.....de nem tudod ezt megfizetni.

Azért mert egy nő szép és csinos, még nem aranyásó. Azért mert egy nő elvárja hogy legyen diplomád, jó munkád mint őneki is, nem aranyásó. Nem tudsz bosszút állni azon akit nem is érdekelsz.

Nem tudom feltűnik-e hogy egy kicsivel sem vagy értelmesebb ezeknél a nőknél, hiszen téged is csak a külsőségek mozgatnak. Egy átlagos szürke egérke nem kéne, duci lány nem kéne stb. Csak gyönyörű nő kell akit meg kell büntetni azért mert nem szeret önmagadért. De a te legnagyobb bajod nem a pénz hiánya, hanem a személyiséged nagyon gáz.

2018. ápr. 20. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!