Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire hihetetlen dolog ha valaki megbocsájtja a
megcsalást/félrekacsingatást?
Figyelt kérdés
Olvasgatom a fórumon, h sokan mennyire kiborulnak azon, ha valaki leírja, h neki megbocsájtották/vagy ő megbocsájtotta a megcsalást. Mennek a peccegetések, h “szegény ez, meg az”, de mégis, nem az ő kapcsolatuk, h megjegyzéseket tegyenek másokra. Miért kell ítélkezni más felett és a sajnálatot kifejezni, miközben megeshet, h tényleg sokkal boldogabbak, mint azok, akik megvetik őket?! Minden ember hibázik, de sokan úgy csinálnak, mintha ők valami szentek lennének. Ennyire hihetetlen, h létezik 2. esély, és, h egy ember tényleg képes ezen felülkerekedni?
Az a baj Kérdező, hogy én 2 férfinak adtam 2. esélyt, mindketten visszaéltek ezzel is. Nyilván én nem vagyok reprezentatív példa, de ezel után nálam zéró tolerancia van. Én megpróbáltam...
2018. ápr. 19. 20:52
12/15 anonim válasza:
Azért, mert nem tudok belegondolni, hogy elnézzem, ha a párom akire főzök, mosok, kedvére teszek, azzal hálálja meg hogy más puncijába tömködi a micsodáját és utána hazajön hozzám tovább élvezni a kényelmet. Mondjuk én vizuális típus vagyok, könnyen elképzelem és undorodok az egész szituációtól. Azért viselkedek így, mert a leírásod alapján szent vagyok:D Én soha nem tennék ilyet, mindennél fontosabb a lojalitás nekem. Nem állítom, hogy nem tetszik meg soha senki, de erre nem az a reakció, hogy engedek neki, hanem nagyon távol tartom magam tőle, nem vagyok ösztönember. Ezt pedig a társamtól is elvárom, szerencsére ő ugyanígy gondolja, de jártam már úgy exszel, hogy egy este alatt 3 különböző nővel volt és természetesen derogált elmondania. Mástól tudtam meg.
2018. ápr. 19. 21:44
13/15 anonim válasza:
Nem azzal van a baj ha valaki megbocsát.
Vannak esetek amikor az tűnik a helyesebb döntésnek vagy akár az is.
Csak valahol az ember önmagát csapja be vele. Mert az ilyen emberek nem tudnak megállni a 2. esélynél ,adnak még és még.
Nekem csak szimplán az a "bajom" ezzel az egésszel (nem érdekel amúgy hogy ki hogy éli az életét) hogy azután megmérgezi a kapcsolatot, az ilyeneken SOHA nem teszi túl magát a megcsalt mert mindig ott lesz az a bizonyos tüske, saját magát hagyja kihasználni aztán megteszik vele újra és újra és akkor jön a sírás hogy de hát őt kihasználták pedig ő megbocsátott.
A tetteknek vállalni kell a következményét és felelősséget kell vállalni azért (is) ha rossz döntéseket hozunk.
2018. ápr. 19. 22:21
14/15 anonim válasza:
En megbocsatottam majd O lett betegesen feltekeny... :D
Nem lett szemre hanyva neki megis odaig jutottunk,hogy azt hazudta dolgozni megy es a haz elol leste feljon-e hozzam valaki :D szoval en hiaba voltam a megbocsatas mellett megis tonkre ment :) nem hiszem,hogy tul sok kapcsolat elne tul ilyet a masik fel paranoias lesz vagy megfeszi maskor is...vagy a megbocsato fel esik bunbe de szerintem az esetek 90%-ban vakvagany a vege.
2018. ápr. 20. 01:22
15/15 anonim válasza:
Én általában mindig hűséges voltam.Aztán egy kapcsolatomban hideg zuhanyként ért,hogy megcsalt a másik,mert előtte soha nem volt ilyenben részem.Onnantól kezdve,amit elmondhatok magamról : csak saját magamat nézem,nem érdekel ki foglalt ki nem,és csak szánakozni tudok a sok nyomorult párkapcsolatokon amiket látok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!