Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mikor gondoltatok elöször arra, hogy nektek is lesz majd cicitek?
Sosem gondoltam, hogy nekem nagy lesz. Nem is lett. Gondoltam, hogy valamennyit fog nőni. Kérdésre válaszolva talán 7-8-9 évesen. Azóta sem több, mint 13 évesen.
19/l
sosem tudatosult bennem, de mi9ndíg sejtettem kicsiként. anyámnak nagy mellei vannak. szóval valahogy sejtettem a dolgot már kicsiként is.
L/18
Nekem maga a kérdés tetszik és a kérdező gondolatai. Sokat elárul a kérdezőről, ha ilyeneken szokott filózni, nem azon, hogy mi lesz ma este a Barátok köztben.
Ha lehetne a kérdést pontozni: 100%.
anmúgy válasz: én is arra gondolnék, hogy a kislány ilyesmiken gondolkodott. meg mondjuk, ha nagyon ki voltak dobva a nő mellei, akkor az mindenkinek feltűnik, korra, nemre való tekintet nélkül.
Nekem már 10 évesen nőtt, persze dundi kislány voltam, világ életemben az voltam, és nekem csalódás volt látni, h már nőni kezd... imádtam fiúfürdőruhában lenni, igazán ez egy szembesítés volt: "Te bizony lánynak születtél..." :)
sajnos egyetlen dolgon szoktam filózni:
"mikor kurhatok már végre valakivel"
Hát én olyan 6-7 éves lehettem, mikor a nővérem nagy melleit irigyeltem és eldöntöttem, hogy ha lesznek melleim, akkor azokat fogom fogdosni :D. Persze nem csinálom azt :D
16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!