Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire igaz, hogy a ronda...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire igaz, hogy a ronda külső ugyanolyan belsőt takar és fordítva?

Figyelt kérdés
Van egy ilyen nézet, miszerint a külső reprezentálja a belsőt is, és szerintem van is benne valami, elég csak a "kedves srácokra" gondolni.
2018. ápr. 18. 08:06
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
52%

Ha belevesszük a kisugarzast is, akkor, szerintem nagy reszben igaz. Tenyleg azt tapasztalom, hogy azok az emberek, akik csodas belsö tulajdonsagokkal rendelkeznek, sokszor nagyon vonzo külsövel is rendelkeznek.

Biztos, hogy van szamtalan ellenpelda es nem lehet altalanositani, de attol, hogy valaki nem tesz rosszat, meg nem tartom jo embernek. Akkor sem, ha csak azokkal tesz jot, akiktöl viszonzast es/vagy kölcsönös vonzalmat var el. Persze azon is el lehet gondolkodni, hogyan viszonyul a vilag az emberekhez a megjelenesük alapjan es ez mennyire befolyasolja a jellemet. Ha akarhanyszor felszallok egy tömegközlekedesi eszközre es nem azt vennem eszre, hogy lanyok ram mosolyognak, hajukat kezdik el piszkalni, hanem taskajukat szorasabban fognak es mereven kinezve az ablakbol abban remenykednek, hogy nehogy közelükbe üljek, talan en sem jarnam annyira vidaman a vilagot...

Magamat is kivetelnek tartom, ami erösiti a szabalyt. Megjelenesemnel fogva egy csomo jo tulajdonsagot tulajdonitanak, gyorsan megbiznak bennem es olyanokon kepesek kacagni, amik hallatan verig sertödnenek mas helyzetben. Igyekszem jot tenni es nagyon sok energiat aldozok arra, hogy pozitiv hatassal legyek a vilagra es a környezetemre... de ezzel csak igyekszem kompenzalni azokat a borzaszto dolgokat, amik miatt nem tartozok a jo emberek köze.

2018. ápr. 18. 10:57
 12/25 anonim ***** válasza:
10%

A biológiailag ronda külső sztem nem feltétlen takar ronda belsőt. Maximum a "belső rondaságra" hajlamosabb emberekből könnyebben csinál gonosz, rossz embert az, ha sok negatívumot kap a környezetétől. Rengeteg nem túl előnyös külsejű embert ismerek amúgy, akiknél tündéribb ember nem is létezik.

Aki igénytelenségből előnytelen külsejű, azoknál nagyobb esélyt látok arra, hogy belsőleg, ha nem is gonoszok, de más irányba is igénytelenek legyenek.

2018. ápr. 18. 11:36
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Elég vissza gondolni az iskolás éveimre,nem egy szép lány nevetett rajtam is és másokon is,hogy hogy nézünk ki. Ennyit az elméletetekről. Normális,belsőleg is szép ember nem fog gúnyt űzni mások kinézetéből.
2018. ápr. 18. 14:12
 14/25 anonim ***** válasza:

@14:12 igazad van. De ugy gondolom, ebben a korban meg dominalnak az adottsagok. Azt tapasztalom, hogy a jellem es szemelyiseg nagy kihatassal van a külsö megjelenesre a kesöbbiekben, kb. a 20-as evek közepetöl.

Nem csak az alakra, amiböl vissza lehet vezetni az elkötelezettsegre, egeszsegtudatra, igenyessegre, fegyelmezettsegre es generell eletvitelre (es igen, összefügg az anyagi helyzettel is), de az arcon is jol mutatkozik, milyen eletet el valaki. Aki sokat nevet, boldog, pozitivan szemleli a vilagot es a jot igyekszik latni az emberekben, ugyanannyira belevesödik, mint forditva. Persze, egy lestrapalt, ehberert tulorazo orvosnak is lehetnek kedves, szelid, sarmos arcvonasai, de ha igy folytatja sajnos egy idö utan a kimerültseg es elkeseredettseg is latszodni fog.

2018. ápr. 18. 14:28
 15/25 anonim ***** válasza:
60%
Nagy szart, már bocs. Egy raklapnyi szép, de belsőleg undorító emberrel találkoztam már. Megdőlt a kis elméleted.
2018. ápr. 18. 15:02
 16/25 anonim ***** válasza:
Mint már írtam, nem mindenkiről van szó, de szerintem több szép belsőjű szép ember van, mint csúnya. A lét valamilyen szinten meghatározza a tudatot. A szép embereket jobban szeretik. Őket kevesebb kudarc éri. Még egy állásinterjún is előnyben vannak. Ha látok egy 10/10-es nőt, na ő valószínűleg nem lehet olyan gonosz, viszont egy 10/1-es sokkal nagyobb eséllyel az.
2018. ápr. 18. 15:18
 17/25 anonim ***** válasza:

Nincs összefüggés a kettő között.

És abból, hogy valaki hány kg, milyen az alakja, nem lehet olyasmikre következtetni, hogy mennyire elkötelezett, kitartó, egészségtudatos. Én sokat sportolok azért, hogy jó külalakom legyen, van, aki meg semmit nem tesz érte, sok egészségtelen ételt eszik, mégis sovány marad. Nincs azzal sem gond, csak hülyeség ilyen összefüggést vonni a külső és belső tulajdonságok között.

Sőt, sokan vannak, akik visszaélnek a biológiailag adott előnyösebb külsővel, és ezt kihasználva jutnak előnyökhöz.

2018. ápr. 18. 17:46
 18/25 anonim ***** válasza:
Amíg a kérdés mellett egy érvet sem tudunk felhozni, igazából nincs miről beszélnünk. Miért lenne összefüggés a biológiai adottságok vagy az igénytelenség, és a belső értékek közt? Lehet valaki attól kedves, hogy zsíros a haja és pattanásos az arca. És lehet gonosz attól, ha valaki elkölt szépészeti cuccokra havonta pár százezret.
2018. ápr. 18. 17:58
 19/25 anonim ***** válasza:
18, a szép emberek pl. általában egészségesebbek is, ezért is vonzóbbak a másik nem számára...
2018. ápr. 18. 20:52
 20/25 anonim ***** válasza:

Bocsánat előre is a kijelentésemért:

Akik szerint egyes esetekben nincs összefüggés, azok nézzék már meg a kisebbségi embereket könyörgöm. Igénytelen külső, igénytelen belsőt is takar.

Nagyon meghatározó az, hogy ki honnan jön, kit hogyan neveltek, kinek mire van igénye, ki hogyan szocializálódott!

2018. ápr. 18. 20:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!