Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire igaz, hogy a ronda külső ugyanolyan belsőt takar
és fordítva?
Szerintem nincs ilyen összefüggés.
2018. ápr. 18. 08:13
Annyiban lehet csak összefüggés, hogy ha az ilyen emberek csak rinyálni és panaszkodni tudnak és ha olyan környezetből jönnek, akkor kevés értelmi és érzelmi intelligenciával rendelkeznek, plusz a kisebbrendűségi komplexusukat a nagy hangjukkal próbálják ellensúlyozni.
De ha valaki szép és dől a szájából a szenby, az us ugyanolyan taszító.
2018. ápr. 18. 08:17
"A csúnya fiúknak is van szíve"...
2018. ápr. 18. 08:33
És akinek szép a külseje de gúnyolja, kineveti azokat akiknek szerinte nem azt szépnek találod belülről?Egyszer ismerkedtem egy lánnyal, még a törpenövésű embert is kiröhögte.
2018. ápr. 18. 08:36
Szerintem ez sokszor nagyon igaz, mármint hogy ronda külső=ronda belső, a szép meg szép, de sokszor nem igaz. De inkább ez az igaz. A lét határozza meg a tudatot. A szép embereknek általában jobb az életük, jobban szeretik őket gyerekkorukban, kevésbé válnak gonosszá és vice versa. Meg a ronda külsős emberek szerintem általában igénytelenebbek sokszor minden téren. Jellemző, hogy nagyon ronda emberek pl. politikailag védik a komcsikat, kisebbségeket, mindenféle devianciát.
2018. ápr. 18. 08:41
"Van egy ilyen nézet"
Ezt a baromsagot magad talaltad ki?
2018. ápr. 18. 08:50
> A lét határozza meg a tudatot.
Marx szerint talán igen, valójában meg nem.
2018. ápr. 18. 09:29
Nem igaz. A párom nem egy szép ember és mégis csodás lelke van. Láttam már szép és rosszindulatú embert is.
2018. ápr. 18. 09:31
Részben.
Van az a típus, aki csak panaszkodni tud és másokat okolni. Ő biztos nem tesz meg érte semmit, hogy kihozza a külsejéből a maximumot. Viszont kevésbé előnyös adottságokkal is láthatsz vonzónak valakit, aki ápolt ÉS okos, kedves.
Vagyis a belső valamennyire meghatározza a külsőt. Nem a külső a belsőt.
2018. ápr. 18. 09:38
Ilyen hülyeséget is rég olvastam,maximum az Andersen mesékben a gonosz boszorkákra igaz. Én sem vagyok egy szép ember, a tekintetem is sokszor mérgez, mégis sikerült barátokat találnom, bárhova sodort az élet,iskola,munkahely, stb. Szeretek segíteni is másokon,ha úgy adódik. Tulajdonképen úgy bánok másokkal,ahogy ők bánnak velem. Úgy hogy ez a "rúgjunk bele még egyet csak azért is a ronda emberekbe" most nem jött be! Aki meg elhiszi,amit a kérdező írt,az ébrdejen fel!
2018. ápr. 18. 10:35
Kapcsolódó kérdések: