Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek létezik olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik olyan ember akit ha egy nő vissza utasít, az csak még jobban motiválja, hogy megszerezze, de ha a nő mutat előbb érdeklődést felé, az nem igazán érdekli?

Figyelt kérdés

Nekem van egy ismerősöm aki szerintem ilyen.

Próbálkozik pár lánynál, és ha nem eléggé határozottan vagy arrogánsan van vissza utasítva, akkor egy idő múlva megint megpróbál a lány figyelmét felkelteni, rá ír, találkozót akar szervezni vele.

Viszont, ha a lány/nő akarja őt “megszerezni” az nem kelti fel különösebben a figyelmét, nem lát benne kihívást, nem becsüli meg eléggé.

((A szövegben nem az a lényeg, hogy esetleg a másik csaj nem jön be neki vele azért bánik így.))

Az említett személy életében többször volt már arra is példa, hogy együtt volt egy csajjal, de az egyik fél szakított, és egy idő múlva a srác vissza akarta kapni a csajt.

Akit vissza kapott azt egy idő után nem becsülte meg eléggé.

Akit nem kapot vissza az után azóta is fut, és számtalanszor próbálkozik azóta is.

Az illető egyébként kos csillagjegyű, tudtommal rájuk különösen jellemző a megszerzés vágy.

Lehetséges, hogy az ilyen típusú ember soha nem fogja tudni megbecsülni azt ami van, csak állandóan az újat fogja hajtani?

26 éves ff-ról van szó egyébként. Az éretlen még és hasonló válaszokat légyszi hanyagoljátok. Valami helytállóbb magyarázatot keresek erre a viselkedésre:)

2018. ápr. 17. 01:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Sokazor az idegesito es a kitarto ember kozt, nagyon kicsi a kulonbseg.
2018. ápr. 17. 02:02
 2/6 anonim ***** válasza:
25%

Micsinál a kos? Há' falat tör. Mivel? A fejivel. Ez így oké? :D

31/f

2018. ápr. 17. 02:21
 3/6 anonim ***** válasza:
90%
Most úgy, hogy én 2 évig töményen csak randizgattam, nem nagyon voltam benne komolyabb hosszútávú dologban, szóval tapasztalattal a hátam mögött elmondhatom, hogy az emberek(legalábbis a férfiak, nőkkel nem randizgattam így azt nem tudom) olyan 99%-át az pörgeti be, ha le vannak szarva :D Komolyan, ha valaki nekem nem kell, annak biztos, hogy én kellenék, mert szeretik a kihívást. Ha kimutatod az érdeklődést, egyenesen arányosságban fogy az érdeklődésük is irántad...aztán visszaveszel, és megint érdeklődőek :D Azt tisztelik, akit nem kapnak meg könnyen, meg aki nem bólogatós kutya, ki meri mondani a véleményét.
2018. ápr. 17. 05:57
 4/6 anonim ***** válasza:
Már volt tapasztalatom pár ilyen férfival, igaz, ez még tinikoromban történt. Sokan azt hiszik, hogy ha azt mondom, hogy nem érdekelnek, akkor csak "nem adom magam könnyen" meg "csak húzom az agyát" és jobban elkezdenek nyomulni, mert attól majd biztos meggondolom magam... Számomra inkább csak kiábrándító, ha valaki hülyének néz és nem hiszi el, hogy komolyan gondoltam, amit mondtam és az elutasítás ellenére tovább zaklat.
2018. ápr. 17. 07:01
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Van ilyen férfi igen.

Én mondjuk személy szerint ha nem látom az érdeklődést a nőn irántam, akkor rövid időn belül hagyom is, illetve mégcsak randira sem hívom. Különbözőek az emberek.

2018. ápr. 17. 09:50
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

A csillagjegy résznél röhögtem el magam, innentől nem vagy komolyan vehető.

Különben meg az ilyen idióták miatt él a téveszme, hogy a férfi vadászösztön meg ilyenek... és emiatt játssza sok nőcske a passzívat, akkor is, ha meggebed a pasasért amúgy.

Nincs semmiféle vadászösztönünk, csak vannak nyomorékok, akiknek sosem jó az ami van és mindig az kell ami nincs vagy nem lehet. Ez emberi hülyeség. Ne keverj bele horoszkópot és egyéb baromságokat.

2018. ápr. 17. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!