Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha igaz az, hogy az ember életében csak egyetlen "igazi" létezik, és már hosszú évek óta elhagyta az embert az, akivel a legjobban érezte magát, akkor mi a teendő?
Az ember minden nagy szerelmét "igazinak" hiszi. Lásd a tiniknél: életem szerelme, ő a mindenem stb, mégis ritka hogy valaki az első szerelménél ragadjon le.
Én kicsit úgy érzem, hogy azok akik nem képesek túllépni, azok nem is akarnak igazán esélyt adni másnak, mert az előző férfit keresik az újban. És igen, tapasztalatból beszélek. Mikor elhagyott az "igazi", mindenkiben őt kerestem és senki nem volt elég jó. MERT NEM Ő VOLT.
Nekem annyi szerencsém van, hogy azóta ez a férfi újra velem van, azóta már a férjem. Ha nem így alakult volna, igen hosszú időbe telt volna, mire megértem, hogy nem őt kell keresnem, hanem valakit olyannak elfogadni, amilyen.
Nem, az embernek több leli társa és ikerlelke is lehet. Ha ő lett volna a számodra igazi, nem hagyott volna el, hanem veled lenne.
Ne add fel, keress tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!