Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fordítsuk meg a dolgokat! Huszonéves nők, ti mit tudtok virítani, felmutatni egy kapcsolathoz?
Egyetemista vagyok és mellette dolgozom annyit, amennyit az időm enged. Szeretem ezt a munkát, ugyanakkor nem keresek vele annyit, hogy megéljek belőle (pláne így, hogy még kevesebb időm is van), ezért a költségeim nagy részét a szüleim fedezik. Kollégista vagyok, egyébként pedig a szüleimnél lakok és még jó pár évig nem is lesz kilátásom arra, hogy mondjuk saját lakást vegyek, max. egy picike albérletre. Autóm pedig nincsen, de nincs is rá szükségem....Ezen kívül még szoktak valamire hivatkozni? Ja, igen, egyet kihagytam. Nincsen vagyonom sem, pár százezer forint megtakarításom van összesen. Ennyi.
Nem várom el, hogy egy srác gazdag legyen, legyen vagyona, legyen lakása, legyen autója meg mit tudom én. Ezeket mind lesz@&rom. Nekem az a fontos, hogy "normális" és értelmes legyen, sok mindenről lehessen vele beszélgetni és ki tudjunk építeni egy működőképes kapcsolatot, ami nem arról szól, hogy hisztizik/féltékenykedik minden apró hülyeségen/"kiskirálynak" hiszi magát és meg akarja szabni, hogy mit csinálhatok, szoknyapecér stb., stb...hanem megvan benne a kölcsönös szeretet, bizalom, megértés és támogatás, illetve mindent meg tudunk beszélni egymással. Valamint értelemszerűen a kölcsönös vonzódásra is szükség van. Azt kell, hogy mondjam, hogy nem egy egyszerű dolog, mert sokkal könnyebb helyzetben lennék, ha "kopasz, kigyúrt, arany láncos, "jó a segged, kő kóla?", bunkó, felvágós, BMW-s csávót" keresnék (bocsánat az általánosításért és a sztereotípiákért)....de nekem nem kell olyan pasi, aki sz@ba se néz, egy hülye libának tart a sok közül, a kocsijával/lakásával/pénzével akar megvásárolni, füvel-fával lefekszik és esélyes, hogy velem sem lenne hűséges...
Szerintem nem egyformák az emberek, meg az élettörténetük sem. Van egy barátom, akinek meghaltak a szülei, neki kapásból minden erőfeszítés nélkül van egy háza, meg egy autója. Aztán van egy másik ismerősöm, akinek úgy vették a szülei, vagy a párja a házat vagy az autót. Olyan is van, aki gyümölcsöst kapott vagy örökölt ilyen fiatalon már, vagy cégtárs, bármi.
Aztán vannak az olyanok, mint én, akik saját erőfeszítésből szereztek ezt vagy azt, vab jó munkahelyük, szakmájuk, önfenntartóak.
Aztán vannak azok, akiknek semmi sincs.
Te tényleg ezeket várod egy nőtől a kapcsolatban?
Te tudod..
Megbízhatóság, hűség, gondoskodás, kedvesség.... ezek már nem számítanak? Pedig ezek nélkül megeszi a rohadás a pénzt meg az összes anyagi dolgot.
41f
Nettó 300 felett keresek, a fővárosban, hogy ez jó, azt döntse el mindenki maga, van több milliós megtakarításom, amit lakásra szánok, önerőre. Talán idén meglesz. Cég által támogatott albérletben lakók.
Egyetemet végeztem, 4-5ös jegyekkel, nem az agyamat buliztam szét, végig jártam gyakornoki munkára is, hol többet, hol kevesebbet, emiatt már évek óta magamat tartom el, és egyedül vezetem a háztartást. Ezen kívül heti 4x járok edzeni, rendszeresen fodrászhoz, fogorvos, stb, hogy egészséges és ápolt maradjak. A kajára és a ruházatomra is figyelek. Beszélek két nyelven, és rugalmas lennék egy külföldi karrierhez is, ha a párom úgy látná hogy kint próbáljuk meg.
A családom semmivel nem tud támogatni, vidéki szegény emberek, mindaz, amit elértem, kínkeserves munka és tanulás útján jött.
Ezek után őszintén, ennél lejjebb én se adnám. Aki ezeket nem tudta elérni, mint én, az nem is akarta igazán, úgyhogy hagyjuk egymást...
27N
Két diploma, két nyelvvizsga, állás amiből magam fizetem a kis lakásom törlesztőjét. De igen, 25 éves koromig amíg meg nem lettek a papírjaim, addig sokat segítettek a szüleim.
27/N
Kedves női valaszadok!
A kedvesség, törődés, szeretet, figyelem ezek ezeket nem talaljatok magatokban fontosnak ?
Szintr minden valasz munka, diploma, vagyon es nyelvvizsga köré van felepitve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!