Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Boldogtalan vagy?
Nincs jelenleg nálam boldogtalanabb ember. A pillanat, amikor rájössz, hogy mindent tönkretettél, amit addig felépítettél egy nőben, akiért odavagy, akit rajongásig szeretsz, akire vágysz szüntelen, akibe szerelmes vagy, mint a nagyágyú, s az ostoba húzásaid miatt szertefoszlik az ígéretes, beteljesülni látszó szerelem, hogy nincs visszaút, csontvelőig hatoló fájdalmat szül benned...senkinek nem kívánom ezt az érzést.
SZERETLEK és soha el nem feledlek Virágszálam! 💓😢
Egy kicsit igen, de nem mutatom, mert még magamat is próbálom meggyőzni arról, hogy mindig találhatunk valamit az életünkben, ami boldoggá tesz és nem engedem, hogy a letargiába essek :D
23/N
Nem, én boldog vagyok.
A boldogtalan embereknek meg most akkor küldök az én boldogságomból, hogy ti is olyan jól érezzétek magatok, mint én. 😊😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!