Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim! Milyen férfival NEM jönnétek össze?
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 08:15
Nem csak rád gondoltam, így végigfutottam a válaszokat és tényleg ez jött le, hogy nektek semmi nem jó. Ürülök hogy megtaláltad a párodat^^
És ez a főzés mosogatás dolog, nem nézem le a nőket, de ezek a kalsszikus házimunkák, hogy mos, takarít, mosogat akkoris női munkák, én fát aprítok a kályhába, levágom a füvet, a kinti dolgokat elintézem, és valljuk be mindig tönkremegy valami amit a ffi javít meg.
19/F
19/f- nek: kihagytam a felsorolásból az olyan felületes pasikat mint te, akik elolvasnak 3 választ és általánosítanak :D
Az a válaszadó vagyok, aki a depressziót és szenvedélybetegséget írta. :-):-P
18:34 ejnye no, ebbe nem tudok belekötni...:D
15:40 de ebbe igen, nem csak azok a ház körüli munkák léteznek amit leírtam, kismillió dolgot felsorolhatnék még, de ezzel mindenki tisztában van, hogy a ház körül legalább annyi munka van, mint a házon belül.
"Ebben van valami, csak szemléltetni akartam hogy az eddigi válaszadók 80%-a nem ffi-t hanem egy bábút keres.
Hasznos volt számodra ez a válasz?
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 20:06"
Hol van a bábú?
Miért lenne az a férfi bábú, aki:
--erkölcsös, tisztességes,családcentrikus, lehet bízni benne!
--kedves, figyel a nőre, segítőkész
--tiszteli a nőket
--figyelmes partner az ágyban
--nem alkoholista (nem láncdohányos), nem veri el a pénzt
--nem önző
--nem agresszív, nem bu*nkó
Ezek elhangzottak nagyrészt! Szerintem ez egy férfinél nem "bábuság" hanem alapkövetelmény!
Ha az egyikkel ezek között baj van, az nagyon nagy problémát von maga után!
26.L
"15:40 de ebbe igen, nem csak azok a ház körüli munkák léteznek amit leírtam, kismillió dolgot felsorolhatnék még, de ezzel mindenki tisztában van, hogy a ház körül legalább annyi munka van, mint a házon belül.
Hasznos volt számodra ez a válasz?
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 18:42"
A legtöbb helyen nincs házon körüli munka. Nagyon sok unatkozó pasi van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!