Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim! Milyen férfival NEM jönnétek össze?
külsőre ami nem: kopasz, nagydarab, túl izmos, túl szőrös, túl magas, unalmasan öltözködő, rapper, diszkós, bajszos.
belsőre ami nem tetszik: túl komoly, féltékeny, szexmániás, tapadós, kisajátítós, unalmas, otthon ülős, depis, önsajnáló, nagyképű, egoista.
de sok minden van ami nem tetszik még ezeken kívül is.
26/L
emo, gizda, nagyon kövér, izomagyú, rózsaszínpólós, csillogópólós, vasalthajú, feszülősgatyás, buta, sötét, drogos, piás, játékfüggő, dohányos pasival nem jönnék össze soha
17/L
Külső:emó,rocker,bajszos, kopasz
belső:hazudós, verekedős, nőcsábász, bunkó
Amúgy nekem fiatalabb a párom,4 és fél évvel) de egyátalán nem látszik!
25 vagyok
Flegma, nagyképű, beképzelt tapló!
nagyon ragyás de egyébként ha megtetszik az arca szval királyság!
18/L
Káros szenvedélyei vannak,műveletlen,igénytelen magára és a környezetére (értsd:rendetlen,koszos,ápolatlan),hiányzik belőle az udvariasság,lovagiasság,agresszív,tiszteletlen,anyagias(úgy értem,a nőtől várja az anyagi segítséget).
Külsőleg:Ne legyen szőrmók,pocakos,foghíjas,kopasz és a tetoválásokat sem szeretem.
Nagyjából ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!